Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:50 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cinci victime, două persoane încarcerate, trei maşini Accident rutier la ieşire din Constanţa spre Valu lui Traian

ro

07 Oct, 2015 00:00 1610 Marime text


Poliţiştii Serviciului Rutier Constanţa, medicii de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean şi pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea“ au fost solicitaţi, ieri, să intervină la ieşire din Constanţa spre Valu lui Traian, unde s-a produs un accident rutier cu trei maşini, iar o persoană a fost încarcerată.



Potrivit Serviciului Rutier, un bărbat de 54 de ani, din municipiul Târgovişte, judeţul Dâmboviţa, a condus un autoturism pe DN3, banda 1, dinspre municipiul Constanţa către Valu lui Traian. Ajungând la km 253+300m, acesta a efectuat manevra de întoarcere neregulamentară, fără a se asigura suficient, şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care circula în aceeaşi direcţie de mers, pe banda nr. 2, fiind condus de un constănţean, în vârstă de 20 de ani.
 
După impact, primul autoturism a intrat în coliziune cu un al treilea autovehicul, care circula în aceeaşi direcţie de mers, în spatele celui de-al doilea vehicul menţionat, condus tot de un bărbat de 47 de ani, din localitatea Valu lui Traian.


Medicii de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean au declarat că la faţa locului s-au deplasat patru ambulanţe. Cinci victime au fost transportate la spital. Dintre acestea, două au avut nevoie de descarcerare. S-a constatat că au suferit fracturi deschise de femur. Celelalte trei persoane transportate la spital au suferit răni uşoare.
 
Sursa foto: Facebook Info Trafic Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii