Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:57 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Colaborare ZIUA de Constanţa Cele mai utile sfaturi din domeniul agriculturii vin de la Agrointel

ro

07 Oct, 2016 23:23 1400 Marime text
Un om informat este un om puternic. Un clişeu veţi spune, însă noi, redacţia cotidianului ZIUA de Constanţa, am mizat întotdeauna pe o informare cât mai corectă, dar mai ales completă a cititorilor noştri. Şi pentru că ne dorim să acoperim cât mai multe arii de interes, am încheiat, recent, o colaborare cu cea mai bună publicaţie de pe piaţa mass-media românească în materie de agricultură: Agrointeligenţa.

Cu sprijinul lor, vom aduce fermierilor şi agricultorilor din Dobrogea cele mai calde şi utile noutăţi din domeniu. Sperăm că astfel, prin materialele prezentate, vom contribui şi noi, într-un mic procent ce-i drept, la redresarea unuia dintre cele mai importante segmente ale economiei naţionale.

Câteva cuvinte despre revista Agrointeligenţa

La doi ani de la lansarea sa pe piață, revista Agrointeligența revoluționează mass-media din sectorul agricol românesc. Revista apare lunar în 10.000 de exemplare distribuite gratuit alături de publicaţia financiară Capital, dar și direct către 6.000 de fermieri și profesioniști din agribusiness din întreaga țară.

Agrointeligența devine astfel prima revistă comercială gratuită pentru fermieri și specialiști din agribusiness, fiind expediată acestora direct.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii