Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:01 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Albă ca Zăpada” îi va încânta pe copiii constănţeni

ro

22 Nov, 2015 15:41 1689 Marime text
Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare” îi invită cei mici să urmărească frumoasă poveste a Albei ca Zăpada, o eroină a Fraților Grimm. Spectacolul, în regia lui Bogdan Drăgulescu, va avea două reprezentații.

Prin urmare, copiii vor putea urmări „Albă ca Zăpada” joi (26 noiembrie), de la 9.30, și vineri (27 noiembrie), de la 9.00. Scenografia este realizată de Daniela Drăgulescu.

„Spectacolul «Alba ca Zăpada» este o adaptare modernă, ușor parodică, după povestea cu același nume de Frații Grimm. Cu toate acestea, piesa nu se abate de la subiectul original, reușind să păstreze farmecul, inocența și misterul mult îndrăgite de copii. «Alba ca Zăpada» - o combinație magică între oameni și păpuși, într-un decor feeric și inspirat, realizat de Daniela Drăgulescu, pe muzica antrenantă și adecvată compusă de Liviu Prossi și în stilul deja cunoscut, filmic și cu mult umor al regizorului Bogdan Drăgulescu”, se precizează pe site-ul Teatrului „Căluţul de mare”.

De asemenea, duminică (29 noiembrie), vor avea loc două reprezentaţii, de la ora 11.00, respectiv 12.30, a spectacolului interactiv „O călătorie cu surprize”. „Un geamantan vechi, inspiră un actor să devină magician. Cu ajutorul unei formule magice oferita de inşişi spectatorii prezenţi, se naşte o călătorie plină de surprize în minunata lume a fanteziei. Ursuleţi, căluţi, purcei, maimuţe, ciori şi iezi etc. sunt insoţiţi de spectatori în mod direct. Un spectacol interactiv realizat în colectiv, oferă cu generozitate spectatorilor posibilitatea de a deveni ei inşişi actori şi de a se simţi foarte importanţi în creaţia artistică oferită de Teatrul de Copii şi Tineret Constanţa”, potrivit organizatorilor.
 
Sursa foto: www.teatruldelamare.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii