Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:42 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Momente inedite pentru constănţeni A început numărătoarea inversă pentru „Dangerous Games”

ro

09 Sep, 2015 00:00 1562 Marime text
A început numărătoarea inversă pentru unul dintre cele mai aşteptate spectacole programate la Constanţa în această toamnă. Celebra formație „Lord of the Dance” vine la malul mării cu cei mai iubiți dansatori irlandezi care au uimit lumea întreagă.
 
Sub titulatura „Dangerous Games”, spectacolul propune publicului constănţean momente coregrafice realizate de zeci de dansatori, efecte vizuale, jocuri de lumini şi laser. Mişcări de dans complexe, coregrafie incredibilă, holograme, melodii compuse de Gerard Fahy şi invitata specială Nadine Coyle, membra formaţiei Girls Aloud, sunt câteva dintre surprizele pe care le aduce acest show în oraşul de la malul marii. Fascinantului eveniment i-au fost adăugate proiecţii holografice 3D, un sistem ce combină iluziile optice cu tehnologiile de ultim moment.

Spectacolul va avea loc la Sala Sporturilor, în data de 5 octombrie, de la ora 19.00. Biletele se găsesc în vânzare la Casa de Cultură a Sindicatelor, magazinele Flanco, Domo, Vodafone și Orange, la prețuri în funcție de categorie: IV - 100 de lei, III - 150 de lei, II - 200 de lei, I - 250 de lei și VIP - 300 de lei.
 
Sursa foto: Facebook (Lord of the Dance)
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii