Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:50 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Recoltei, o frumoasă tradiţie la Valu lui Traian Primarul Florin Mitroi este gazda petrecerii câmpeneşti

ro

17 Sep, 2014 00:00 3791 Marime text


Petrecere mare duminică, în localitatea Valu lui Traian. Primăria şi Consiliul Local organizează în acest weekend cea de-a XI-a ediţie a Zilei Recoltei.

Devenită deja o tradiţie printre localnici, evenimentul este, an de an, un succes. În urmă cu doi ani, în cadrul sărbătorii recoltei, una dintre cele mai moderne pieţe din judeţul Constanţa, realizată în parteneriat româno-bulgar, îşi deschidea pentru prima dată porţile la Valu.
Potrivit primarului Florin Mitroi, evenimentul va avea loc pe 21 septembrie, de la ora 12.30, pe stadionul din localitate, situat în cartierul nou de pe strada Floarea Soarelui. Iar pentru că roadele pământului au fost date de Dumnezeu, manifestarea nu poate începe altfel decât prin oficierea unei slujbe religioase. Sărbătoarea va continua într-o atmosferă de petrecere, deoarece, pe tot parcursul zilei de duminică, începând cu ora 13.00 şi până spre ora 21.00, muzica va răsuna în toate colţurile comunei.
Atmosfera va fi întreţinută de solişti dobrogeni de renume, dar şi de alte mari nume ale scenei româneşti. Printre cei cărora le revine sarcina de a asigura spectacolul şi buna dispoziţie se numără: Mariana Edulescu, Mirela Pană, Cristian Proca, Surel Sava, Cair Enter, Iancu Gana, Mariana Fătu şi Mariana Culda. Nu îi putem omite nici pe Sorin Şuteu, Liliana Mitrana, Ionuţ Galani, Ionuţ Dolănescu sau Taraful de la Clejani. „De-a lungul timpului, am avut nenumărate ocazii să ne regăsim la şedinţe sau într-un cadru mai mult sau mai puţin tensionat. De această dată, îmi doresc să ne fiţi alături într-o zi de bucurie, o zi închinată reuşitelor şi realizărilor“, este invitaţia pe care primarul comunei Valu lui Traian, Florin Mitroi, o adresează nu doar localnicilor, ci şi tuturor constănţenilor care vor să fie părtaşi la o sărbătoare câmpenească de pomină.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii