Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:51 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Investiţii demarate în anotimpul vacanţelor Siguranţa şi bucuria copiilor, primordiale pentru autorităţile din Pantelimon

ro

29 Jul, 2014 00:00 2601 Marime text
Vacanţa mare este cel mai aşteptat moment din an pentru toţi elevii. Doar că şcolarii din comuna Pantelimon sunt cu atât mai norocoşi cu cât pe timpul verii beneficiază şi de tabere gratuite în cele mai frumoase regiuni din România. „Mulţi dintre copii nu au bucuria de a merge la munte pe timpul vacanţei, pentru că părinţii lor poate nu au o situaţie materială care să le permită acest lucru. Însă ne bucurăm de bunăvoinţa unui sponsor local care, iată, le oferă micuţilor un cadou minunat ducându-i în această tabără. Duminică s-a întors un grup de copii care au fost plecaţi în zona Argeşului şi încă unul urmează să plece către Maramureş“, a declarat primarul de la Pantelimon, Vasile Neicu. Gospodarul-şef al comunei a spus că a profitat de vacanţa micuţilor pentru a face şi unele îmbunătăţiri în ceea ce priveşte securitatea Şcolii Generale nr. 1 din Pantelimon. „Am reuşit să montăm o parte din sistemul de supraveghere video pe care l-am achiziţionat pentru şcoală. Săptămâna trecută au fost montate un număr de patru camere video de supraveghere. Alte trei camere urmează să fie montate după începerea şcolii“, a anunţat primarul Vasile Neicu.

Săptămâna viitoare încep lucrările

Un alt proiect îndelung discutat vizează amenajarea parcului din jurul Căminului Cultural, aflat în centrul comunei Pantelimon. „Săptămâna viitoare, în a doua partea a săptămânii, vom începe lucrările pentru parc. Ne-am dorit mult ca această investiţie să se realizeze şi iată că a venit timpul ca lucrările să înceapă. Sperăm ca în cel mai scurt timp să avem cu toţii un spaţiu generos şi frumos amenajat în centru, unde cei mici să se poată plimba, juca şi unde să se desfăşoare diferite activităţi recreative“, a mai spus gospodarul-şef al comunei. Căminul cultural care va fi înconjurat peste puţin timp de o frumoasă grădină publică a fost reabilitat în urmă cu trei ani. „Dacă a fost reabilitat căminul din Pantelimonul de Sus, nu îi puteam priva de acelaşi serviciu pe cei din Pantelimonul de Jos. Peste câteva zile se va face şi recepţia lucrărilor de la acest cămin cultural, astfel că următoarea investiţie pe listă este pentru căminul de la Runcu, pentru care încă aşteptăm undă verde de la Consiliul Judeţean“, a conchis primarul comunei Pantelimon, Vasile Neicu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii