Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:18 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În premieră la Mihail Kogălniceanu Profesori de limba engleză, instruiţi gratuit de experţi din cadrul British Council

ro

26 May, 2014 00:00 3994 Marime text
Premieră pentru învăţământul dobrogean. Liceul Teoretic „Mihail Kogălniceanu“, în colaborare cu Primăria comunei Mihail Kogălniceanu, British Council România şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa, organizează un seminar gratuit de pregătire a profesorilor de limba engleză care predau în grădiniţe, şcoli generale şi licee din judeţul Constanţa.

Astăzi, aproximativ 20 de cadre didactice din Mihail Kogălniceanu, dar şi din localităţile Piatra, Nicolae Bălcescu, Dorobanţu, Târguşor, Lumina şi Ovidiu vor participa la cursul de pregătire Teaching Knowledge Test (TKT), care se va desfăşura sub îndrumarea reprezentantului British Council România, Monica Ralea, la sediul Liceului Teoretic „Mihail Kogălniceanu“ din localitate. Seminarul de instruire este realizat cu sprijinul Roxanei Ene, Business Development Manager / Examinations Services din cadrul British Council Bucureşti, Romania, la iniţiativa lui Demiren Caiali, vicepreşedintele Uniunii Democrate a Tătarilor Turco-Musulmani din România, fiind găzduit de Floriana Petre, director adjunct al Liceului Teoretic „Mihail Kogălniceanu“. Acţiunea are ca obiectiv sublinierea câştigului de necontestat pe care astfel de cursuri îl aduc profesorilor de limba engleză, urmând ca, în luna iunie, să aibă loc seminarul gratuit de pregătire Teaching Knowledge Test, destinat profesorilor de limba engleză de naţionalitate tătară şi turcă din judeţul Constanţa. Acesta se va desfăşura la sediul central al UDTTMR din municipiul Constanţa.
„Formatorul British Council România va pregăti cursanţii în vederea susţinerii cu succes a unui examen TKT, care oferă o calificare recunoscută internațional profesorilor ce predau tuturor categoriilor de vârstă și abilități, punând la dispoziţie, de asemenea, o multitudine de materiale şi de resurse din partea British Council România. Pentru noi, ca localitate participantă în proiect, acest lucru nu poate fi decât un câştig“, susține primarul comunei Mihail Kogalniceanu, Ancuța Belu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii