Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:08 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dorinţă împlinită a directorului RAJA Constanţa TVA de 9% pentru apa potabilă

ro

24 Oct, 2015 00:00 1839 Marime text
Directorul general al SC RAJA SA Constanţa, Felix Stroe, insistă pe lângă toţi factorii abilitaţi să intervină ca să obţină reducerea cotei TVA pentru apa potabilă livrată consumatorilor. „Ieri (n.r. 22 octombrie), am fost la Bucureşti. Am convingerea că acest Guvern social-democrat, printre măsurile pe care le-a luat în acest an, cu siguranţă va introduce şi reducerea TVA-ului la apă la 9%. Ştiţi cât de mult ne-am luptat pentru acest lucru“, a afirmat Stroe.
 
Nici nu s-a mediatizat prea bine această informaţie, că premierul Victor Ponta avea să facă o serie de anunţuri de interes pentru populaţie. Printre veştile bune, valabile de la 1 ianuarie anul viitor, prim-ministrul a anunţat că TVA la apă va fi de 9%... exact cum şi-a dorit directorul SC RAJA SA Constanţa.
 
În fapt, Executivul va modifica Codul Fiscal printr-o ordonanţă de urgenţă ce prevede şi această măsură de reducere a TVA la apă de la 20% la 9% pentru tot consumul casnic, din industrie şi din agricultură. Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a estimat că astfel consumul va creşte, iar preţurile multor produse şi servicii vor deveni mai mici.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii