Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:15 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Din lipsă de bani, administraţia locală se rezumă la cofinanţarea unor lucrări demarate Primăria Lumina caută oameni pentru Biroul Urbanism (document)

ro

26 Aug, 2015 00:00 1569 Marime text
Rectificarea operată la bugetul comunei va permite administraţiei locale să definitiveze lucrările deja începute. „Din păcate, nu pot să demarez nimic nou. Banii primiţi îi distribuim pentru cofinanţarea lucrărilor începute la şcoală, care este 99% definitivată, pentru canalizarea ce se realizează în satul Oituz şi pentru extinderea reţelei de alimentare cu apă din Sibioara“, ne-a declarat primarul comunei, Dumitru Chiru.

Deşi salariile din administraţia publică locală sunt mici, primarul din Lumina speră să-şi completeze echipa din Primărie cu doi funcţionari publici. „Am primit acceptul consilierilor, prin votul dat proiectului de hotărâre privind aprobarea Planului de ocupare a funcţiilor publice din cadrul Primăriei pentru 2016, să scoatem la concurs două posturi în cadrul Biroului Urbanism. Sper să vină oameni pregătiţi, care să ne ajute în soluţionarea problemelor de urbanism din comună“, a menţionat primarul Dumitru Chiru.

De asemenea, pe ordinea de zi a întrunirii consilierilor din Lumina au fost incluse câteva proiecte de hotărâre a căror aprobare va permite vânzarea mai multor suprafeţe de teren ce se aflau în concesiune sau erau atribuite conform prevederilor unor normative în vigoare.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii