Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:28 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Judeţean vrea să realizeze cadastrul pentru secţia exterioară Palazu Mare a spitalului

ro

04 Feb, 2017 00:00 2305 Marime text
S-a încheiat consultarea de piaţă realizată de Consiliul Judeţean Constanţa în vederea întocmirii cadastrului şi înscrierii în Cartea Funciară a imobilului (clădiri + teren) la Clinica Psihiatrie - Secţia exterioară Palazu Mare din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenta „Sf. Apostol Andrei“.
 
Prin intermediul consultării, Consiliul Judeţean a vizat obţinerea de oferte de preţ în vederea determinării valorii estimate pentru servicii de cadastru şi înscriere în Cartea Funciară pentru imobilul mai sus menţionat, în vederea depunerii la finanţare a unor proiecte în cadrul Programului Operaţional Regional (POR) 2014-2020, Axa Prioritară 3, Prioritatea de Investiţii 3.1, Operaţiunea B - Clădiri Publice, cu respectarea condiţiilor specifice de accesare a fondurilor europene din cadrul POR 2014 -2020.
 
Consultarea s-a desfăşurat doar în sistem electronic, orice operator economic / organizaţie profesională a avut posibilitatea de a transmite oferta de preţ în vederea determinării valorii estimate a serviciilor.
Au fost primite două oferte de preţ, cu următoarele valori: 14.800 de lei fără TVA, respectiv 9.000 de lei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii