Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:29 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Achiziţie de sistem video de supraveghere pentru Primăria Constanţa

ro

18 Feb, 2017 00:00 2485 Marime text
Municipalitatea organizează consultare publică în vedea achiziţiei de sistem video de supraveghere pentru sediul Primăriei. Sistemul care se doreşte a fi achiziţionat va fi compus din:

- nouă camere video color fixe de interior, HD, iP, IR (cinci camere parter; două camere etaj 1; două camere etaj 2);
- patru camere video color fixe de exterior, HD, iP (patru camere parcare);
- echipamente active de reţea (switch-uri POE);
- echipamente pasive de reţea (cabluri conectică etc.); NVR, 32 ch., monitor LED 32; UPS.
 
Sistemul va permite stocarea înregistrărilor pe o perioadă de minimum 20 de zile; verificarea înregistrărilor, identificarea numerelor de înmatriculare ale autovehiculelor şi recunoaşterea persoanelor, în acest sens asigurând înregistrarea unor imagini de calitate foarte bună chiar şi în condiţii de iluminare redusă. Totodată, sistemul realizat trebuie să permită în caz de nevoie extinderea acestuia prin adăugarea altor camere video.
 
Produsele vor fi livrate, montate şi puse în funcţiune la sediul din bulevardul Tomis. Sistemul va fi funcţional în momentul recepţiei. Timpul de intervenţie va fi de 24 de ore, iar timpul de remediere, de 48 de ore. La finalizarea sistemului se va realiza instruirea personalului, operaţiune ce se va executa ori de câte ori solicită beneficiarul.

Lucrările de proiectare şi de execuţie a sistemului se vor executa numai cu personal autorizat pentru sisteme de securitate, iar proiectul tehnic va fi înaintat beneficiarului. Sistemul de supraveghere video nu va fi realizat decât în baza proiectului tehnic de securitate, întocmit conform reglementărilor legale. Furnizorul va pune la dispoziţie beneficiarului întreg sistemul, însoţit de certificat de garanţie pentru doi ani.
 
Operatorii economici pot vizita amplasamentul situat pe bulevardul Tomis nr. 51 în vederea întocmirii ofertelor de preţ. Se solicită furnizorilor oferte tehnice şi oferte de preţ detaliate care să cuprindă toate elementele de cost pentru achiziţia sistemului video de supraveghere a Primăriei Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii