Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Ziua Porţilor Deschise pentru copiii angajaţilor“ Rafinăria Rompetrol de la Năvodari, „asaltată“ de personaje de basm (galerie foto)

ro

30 May, 2015 00:00 2665 Marime text
Vineri, angajaţii Rafinăriei Rompetrol de la Năvodari au avut ocazia să le arate propriilor copii locul unde muncesc, lucrurile interesante pe care le fac la serviciu şi modul în care se desfăşoară o zi de muncă. Pentru al patrulea an consecutiv, Rompetrol, companie membră a KMG International, a organizat mai multe momente distractive şi activităţi interactive, în preajma Zilei Internaţionale a Copilului, în cadrul evenimentului intitulat „Ziua Porţilor Deschise pentru copiii angajaţilor“.

O sărbătoare locală care adună, an de an, tot mai mulţi copii. Dacă anul trecut, numărul prichindeilor a fost de 150, anul acesta, 250 de copii au avut parte, alături de angajaţii Rompetrol, de o zi de basm. Atât cei mici, cât şi cei mari s-au lăsat purtaţi în lumea poveştilor, alături de prinţese, spiriduşi, prinţi şi chiar dinozauri. Piticii şi părinţii lor s-au putut fotografia alături de Albă ca Zăpada sau alte personaje de basm. Programul a fost împărţit pe două categorii de vârste: cei mici, de până la zece ani, au avut parte de un show antrenant alături de personajele amintite, în timp ce pentru copiii mai mari, de peste zece ani, angajaţii Rompetrol au pregătit o vizită la rafinărie.

Astfel, ei au putut vedea locul unde muncesc părinţii lor şi au putut desluşi unele dintre tainele „magiei“ din rafinărie. Cu toţii au fost apoi conduşi la un atelier de lucru, unde au pictat pe tricouri, sub îndrumarea unor specialişti. „De ziua lor, am pregătit pentru copii şi cadouri, în funcţie de vârstă şi de gen. Am încercat să le ghicim preferinţele şi sperăm că vor fi încântaţi de darurile primite“, a declarat Felicia Andrei, director QHSE (Calitate, Sănătate, Siguranță și Mediu) în cadrul Rompetrol Rafinare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii