Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:49 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Steelbuilding, în picaj Proprietăţi aparţinând constructorului primei nave construite pe uscat la Midia, scoase la licitaţie (document)

ro

31 Jan, 2015 00:00 4300 Marime text
Lichidatorul judiciar al firmei Steelbuilding SRL, Continvest Insolvenţă SPRL, organizează o nouă licitaţie publică cu strigare în vederea vânzării unor active aparţinând societăţii. Astfel, sunt scoase la mezat cabinete medicale şi un imobil-birouri, situat în zona centrală a oraşului Constanţa, având o suprafaţă totală utilă de 1.216 mp şi teren aferent în suprafaţă de 364 mp, regim de înălţime S+P+2E+Terasă acoperită, la preţul de 4.946.650 de lei.
De asemenea, este scoasă la licitaţie şi o casă de locuit, regim P+M, cu toate utilităţile, situată în Năvodari (Mamaia Sat), având o suprafaţă utilă de 212 mp şi teren aferent de 387 mp, la preţul de 516.040 de lei fără TVA. Casa este nou construită şi este amplasată în cartierul de vile din Mamaia Sat, mai spune lichidatorul în anunţul de licitaţie disponibil pe licitatiapublică.ro.
 
Totodată, va fi vândut şi un teren în suprafaţă de 6.000 mp, situat în extravilanul localităţii Năvodari, la preţul de 103.360 de lei. Terenul se află în imediată vecinătate a Canalului Poartă Albă - Năvodari; lichidatorul mai are de vândut şi stocuri de marfă (profile metalice, panouri Emmedue etc.), în valoare de 359.362 de lei.
 
Listele complete pot fi studiate la sediul administratorului judiciar. Organizator: Continvest Insolvenţă SPRL, cu sediul în Constanţa, strada Maior Şofran nr. 3, pentru SC Steelbuilding SRL. Firma se află în prezent în reorganizare judiciară.
 
Procedurile de licitaţie sunt programate pentru datele de 3,10,17 şi 24 februarie, de la ora 11.00.
 
Steelbuilding este o societate cu tradiţie în Constanţa, având sediul pe strada Mihai Viteazu. Steelbuilding a fost firma care s-a ocupat, în colaborare cu 2X1 Holding Cape Midia Shipyard, de execuţia primului tanc petrolier amenajat pe uscat, construit de la zero în şantierul 2X1 Holding de la Midia. „Marie Luise“ este numele proiectului, şi a reprezentat realizarea completă a unui tanc petrolier fluvial pentru o companie germană, realizat după un proiect românesc.
 
Asociat majoritar şi administrator în Steelbuilding (95%) este Dorin Nelu Gabara, restul de 5% din capitalul social revenindu-i lui Paul Fustaşu, care nu mai apare în altă firmă. Societatea are ca obiect de activitate „construcţia de nave şi structuri plutitoare“. În anul 2013, firma raporta o cifră de afaceri de 702.609 lei, un profit negativ de -8.406 şi şapte salariaţi.

Nelu Gabară mai apare ca asociat în Bavaria Office Center SRL şi în Bavaria Office Servicii SRL, care, în prezent, au sechestru părţi sociale/acţiuni deţinute de unul sau mai mulţi asociaţi, potrivit datelor de la Registrul Comerţului, în Steelbuilding DG SRL, în Navmetal SRL - aflată sub incidenţa Legii nr. 85/2006, dar şi în Metacom Group, care a fost radiată de la Registrul Comerţului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii