Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:50 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şedinţă ordinară la Primăria Mircea Vodă. Ce proiecte sunt pe ordinea de zi

ro

21 Apr, 2017 18:43 3911 Marime text
Consiliul Local al comunei Mircea Vodă este convocat în data de 27 aprilie 2017 de la ora 15.00 în şedinţă ordinară la sediul primăriei din strada Primăriei nr. 47.

Pe ordinea de zi sunt 18 proiecte de hotărâre, primul dintre acestea fiind cel de rectificare a bugetului de venituri şi cheltuieli al comunei Mircea Vodă pentru anul 2017.

Se va analiza în şedinţa de Consiliu Local aprobarea actualizării Programului Anual al Achiziţiilor Publice, pentru anul 2017, dar şi aprobarea concesionării prin licitaţie publică a unor suprafeţe de teren, aparţinând domeniului privat al comunei Mircea Vodă.

Un alt punct pe ordinea de zi este aprobarea vânzării prin licitaţie publică a unei suprafeţe de teren, aparţinând domeniului privat al comunei Mircea Vodă.

Pe ordinea de zi a şedinţei se află şi modificarea şi completarea anexei nr. 1 la HCL nr. 75/20 aprilie 2011 privind însuşirea şi şi aprobarea inventarului bunurilor ce alcătuiesc domeniul public al comunei Mircea Vodă.

Consilierii locali vor analiza şi aprobarea modificării şi completării Nomenclatorului stradal al comunei Mircea Vodă, dar şi aprobarea actualizării statutului comunei Mircea Vodă, judeţul Constanţa.

În cadrul şedinţei de consiliu din data de 27 aprilie 2017 se va discuta aprobarea încetării contractului de concesiune nr. 9273/02.11.2016 încheiat între comuna Mircea Vodă şi Ancuţa Mihai Gigel, dar şi acordarea unui mandat special reprezentantului în Adunarea Generală a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „Dobrogea” Constanţa.

În aceeaşi şedinţă se va analiza aprobarea modificării HCL nr. 156/23.10.2015, privind aprobarea atribuirii în folosinţă gratuită a unor suprafeţe de teren apicultorilor, pentru vetre de stupină temporare sau permanente, pe raza comunei Mircea Vodă, judeţul Constanţa.

Potrivit Primăriei Mircea Vodă, pe ordinea de zi a şedinţei se află şi aprobarea decontării cheltuielilor de navetă la şi de la locul de muncă, pentru cadrele didactice şi personalul didactic auxiliar din învăţământul gimnazial din comuna Mircea Vodă, pentru luna martie 2017, dar şi aprobarea listei beneficiarilor de ajutor social precum şi a listei persoanelor ce au efectuat acţiuni şi lucrări de interes local pentru luna aprilie 2017.

Consilierii locali vor analiza şi aprobarea acordării unui sprijin financiar în valoare de 5000 de lei Bisericii Penticostale Viaţa Nouă din Mircea Vodă, dar şi aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul „Lucrări de execuţie semnalizare rutieră orizontală şi verticală – marcaje şi indicatoare rutiere DC60”.

Alte proiecte aflate pe ordinea de zi a şedinţei din data de 27 aprilie sunt:
  • Aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul „Modernizare străzi intravilan”;
  • Aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul „Modernizare alei pietonale cimitir Mircea Vodă”;
  • Aprobarea situaţiilor financiare ale SC Rural Salubritate Mircea Vodă SRL pentru anul 216;
  • Aprobarea modificării statului de funcţii al SC Rural Salubritate Mircea Vodă SRL
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii