Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:40 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Punct de vedere al Expertissa Constanţa SRL

ro

05 Feb, 2014 00:00 1956 Marime text
Societatea Expertissa Constanţa SRL a remis cotidianului ZIUA de Constanţa un drept la replică referitor la materialele care o privesc. „Dorim să subliniem de la început faptul că de-a lungul anilor aţi supus atât societatea EXPERTISSA CONSTANŢA S.R.L la un adevărat linşaj mediatic, bazat doar pe dezinformări şi afirmaţii neadevărate, lipsite de obiectivitate şi sinceritate, lucru nedemn pentru etica, onoarea şi deontologia profesiei de jurnalist. Vă informăm că respectăm libertatea presei şi roiul ei deosebit de important într-o societate democratică şi într-un stat de drept, dar asta nu înseamnă să aruncaţi cu noroi în nişte oameni care prin muncă, cinste, corectitudine, profesionalism şi competenţă au făcut din EXPERTISSA CONSTAŢA o firmă de renume în judeţul Constanţa şi în toată România, ridicând serviciile noastre adresate clienţilor la un standard foarte ridicat, fiind lăudaţi de toată lumea, cu excepţia ziarului dumneavoastră”, se menţionează în document.

Reprezentanţii societăţii ţin să menţioneze că „Daniel Georgescu nu mai face parte din colectivul Expertissa Constanta din mai 2012”. „De aceea, nu înţelegem de ce tot faceţi referire la faptul că domnul Daniel Georgescu a fost asociat la Expertissa Constanţa”, se mai arată în dreptul la replică.
Precizăm că societatea mai sus menţionată nu a constituit niciodată subiectul unei campanii de denigrare derulate de cotidianul ZIUA de Constanţa. Toate materialele au fost publicate ulterior unei documentări temeinice, la baza căreia au stat documente oficiale puse la dispoziţie de instituţiile statului, dar şi declaraţii ale persoanelor implicate. De asemenea, am considerat oportun să specificăm, ori de câte ori a fost nevoie, faptul că Daniel Georgescu nu mai este asociat în această firmă, atât vreme cât numele consilierului local constănţean a rămas inevitabil legat de aceasta.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii