Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:02 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ping pong cu dosarul Oil Terminal Primul termen în dosarul în care se cere sechestru pe bunurile foştilor directori Wagner şi Miu

ro

26 Mar, 2013 00:00 2180 Marime text
Pe rolul Judecătoriei Constanţa a fost înregistrat, pe 7 martie, dosarul cu numărul 6970/212/2013, în care SC Oil Terminal SA este reclamant, iar Silviu Wagner şi Vasile Miu pârâţi, dosar al cărui obiect este sechestrul asigurator. Amintim că este vorba despre dosarul în care cei doi foşti director generali ai Oil Terminal, Silviu Wagner şi Vasile Miu, au fost chemaţi în judecată pentru recuperarea unui prejudiciu constatat de ANAF.

Dosarul a fost însă declinat de la Judecătorie la Tribunalul Constanţa. Concret, în şedinţa din 19 martie, soluţia pronunţată a fost: „Admite excepţia necompetenţei materiale a Judecătoriei Constanţa. Declină competenţa de soluţionare a cauzei în favoarea Tribunalului Constanţa. Fără cale de atac”. Aşadar, iniţial dosarul nu a fost înregistrat la instanţa competentă, susţin magistraţii, iar dovadă a acestui fapt este chiar declinarea acestuia.

Ceea ce este interesant este însă că primul termen în acest dosar în care se cere sechestru asigurator este astăzi. Mai mult, tot astăzi ar putea fi luată şi decizia în dosar, în ideea în care Silviu Wagner şi Vasile Miu ar putea să afle azi dacă Oil Terminal va pune sechestru asigurator pe bunurile lor.
Amintim că, la data la care acest dosar a fost înregistrat la Judecătoria Constanţa, Silviu Wagner declara că dosarul „este o nouă aberaţie a actualei conduceri a Oil Terminal”.
În pofida principiului de ping pong aplicat dosarului, acesta din urmă se judecă, iată, cu celeritate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii