Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:57 19 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patriarhia a inchiriat avionul pentru Lumina Sfanta cu 20.000 de euro

ro

18 Apr, 2009 12:54 1186 Marime text

PF Patriarh Daniel le va oferi sâmbătă noapte credincioşilor lumina adusă de la Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim cu o cursă specială.

Prea Fericitul Părinte, va oficia Slujba Învierii Domnului de la ora 24.00, în pridvorul reşedinţei patriarhale, înconjurat de soborul slujitorilor de la Catedrala Patriarhală, se arată într-un comunicat de presă al Patriarhiei. Anul acesta, patriarhul Daniel va oferi clerului şi credincioşilor, prezenţi la Catedrala Patriarhală, Lumina Sfântă adusă de la Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim (cu un avion special, în seara zilei de 18 aprilie 2009) de către o delegaţie a Patriarhiei Române condusă de Prea Sfinţitul părinte episcop Varsanufie Prahoveanul.
Este pentru prima oară când Lumina Sfântă de la Ierusalim este adusă în România cu binecuvântarea patriarhului Bisericii Ortodoxe Române.
Închirierea unei aeronave de circa 8 pasageri pentru aducerea luminii de la Ierusalim ar costa Patriarhia circa 20.000 de euro, au declarat pentru cotidianul.ro reprezentanţii unei companii de profil din piaţă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii