Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:43 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă parcare pentru constănţenii din Tomis Plus!

ro

27 Sep, 2016 00:00 2126 Marime text
Locuitorii din cartierul Tomis Plus vor avea o parcare nouă, după ce Primăria municipiului Constanţa a decis să amenajeze o parcare de 16 locuri pe strada Madrid. Lucrările vor fi realizate prin societatea Confort Urban, municipalitatea făcând demersurile necesare în vederea obţinerii acordului de mediu, necesar pentru demararea lucrărilor.
 
Reamintim că societatea Confort Urban derulează mai multe lucrări de reabilitare a unor străzi din cartierul Veterani, Compozitorilor și Baba Novac. Astfel, pe data de 22 septembrie, autoritatea publică locală a emis, pentru societatea Confort Urban SRL, mai multe autorizaţii de construire privind reabilitarea străzilor Prelungirea Meșterul Manole, din cartierul Veterani, strada Mareșal Alexandru Averescu, din cartierul Veterani, strada Liviu Rebreanu, din cartierul Palazu Mare, strada George Topîrceanu, din cartierul Palazu Mare, şi strada Lucian Blaga, din cartierul Palazu Mare. De asemenea, Primăria municipiului Constanţa a emis şi pe data de 16 septembrie mai multe autorizaţii de construire pentru reabilitarea unor străzi situate în cartierele Compozitorilor şi Baba Novac. Printre acestea se numără: Haricleea Darclee, Iosif Ivanovici, Eduard Caudella, Titus Cergău, A.D. Xenopol, aleea Vrâncioaiei, Rapsodiei, Alexandru Alexandridi, Govora.

Citește și

Cinci străzi din cartierele Veterani şi Palazu Mare, pe lista celor reabilitate de Confort Urban SRL

Veste bună pentru cei care locuiesc în cartierele Compozitorilor şi Baba Novac. Ce a obţinut Confort Urban de la municipalitate!

După ani de aşteptări, Primăria Constanţa reabilitează o parte dintre trotuare (galerie foto)

Sunt vizate opt străzi, care vor intra în reabilitare. Undă verde de la Primăria Constanţa pentru Confort Urban SRL
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii