Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:10 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Medicii stomatologi, invitaţi de CCINA la expoziţia „Denta & Pharma“

ro

21 May, 2014 00:00 2292 Marime text
Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură din Constanţa organizează, între 23 şi 24 mai, cea de-a XII-a ediţie a expoziţiei specializate „Denta & Pharma“.

În cadrul evenimentului, care va avea loc la hotelul Bavaria Blu din Mamaia, vor fi expuse echipamente, instrumente, accesorii, materiale stomatologice, precum şi produse farmaceutice. „Denta & Pharma“ va fi un prilej de a reuni firmele specializate implicate într-un proces de modernizare a cabinetelor stomatologice, care investesc în mod consecvent în cele mai moderne şi eficiente produse şi metode de tratament.

Expoziţia va avea loc concomitent cu cel de-al XII-lea Congres internaţional de sănătate oro-dentară şi management în euroregiunea Mării Negre, adresat medicilor dentişti.
„Manifestările ştiinţifice şi expoziţionale oferă locul ideal de întâlnire a personalităţilor din cercetarea ştiinţifică, a specialiştilor şi a cadrelor didactice universitare, a producătorilor şi a utilizatorilor de produse, tehnici şi tehnologii, având ca domeniu de activitate medicina“, anunţă organizatorii.
Expoziţia poate fi vizitată în perioada 23-24 mai, între orele 10.00 şi 18.00.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii