Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:00 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liviu Dragnea a mărturisit la Şcoala de vară a femeilor PSD că îi plac femeile și că nu l-a înșelat niciuna din PSD (galerie foto+video)

ro

25 Aug, 2017 14:57 3777 Marime text
În după-amiaza zilei de azi, la evenimentul organizat de Şcoala de vară a organizaţiei femeii PSD, a ajuns preşedintele PDS, Liviu Dragnea. Alături de acesta se află şi Felix Stroe, preşedintele PSD Constanţa.

UPDATE. ora 15.15

La evenimentul de la Pavilionul Expozițional au ajuns președintele PSD Liviu Dragnea și președintele PSD Constanța, Felix Stroe. Cei doi au primit cadou din partea femeilor din PSD câte o ie. Cea primită de Liviu Dragnea a fost mai mică, motiv pentru care a fost schimbată cu o alta de măsură potrivită. 

Felix Stroe și Liviu Dragnea au apreciat modul de organizare a Școlii Politice de Vară. Totodată, Liviu Dragnea a apreciat că ”femeile din PSD sunt cele mai frumoase din România”. Acesta a mărturisit că nu a fost înșelat de nicio femeie din PSD.

”În PSD femeile sunt foarte bine reprezentante, chiar prea mult. Vom avea nevoie de câteva colege în guvern. Femeile din PSD reprezintă structura care ne dă curaj și putere să mergem mai departe” - a mai precizat Liviu Dragnea. 


Liviu Dragnea le-a felicitat pentru că au ales să îmbrace portul popular care le face mai frumoase. Nu în ultimul rând, Dragnea recunoaște că ii plac femeile care investesc în cariera lor politică. Liderul PSD a vorbit și despre guvernarea eficientă, despre recuperarea decalajelor, legea pensiei, legile justiției și legea prevenției care vor fi finalizate.                        

   
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii