Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:07 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fiscul din Eforie scoate la mezat două barje, proprietate a societăţii NGR Fluvial Royal

ro

24 Mar, 2016 00:00 3863 Marime text

Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Galaţi, Administraţia Finanţelor Publice Constanţa, prin Serviciul Fiscal Orăşenesc Eforie, anunţă organizarea unei proceduri publice pentru valorificarea a două nave care aparţin societăţii NGR Fluvial Royal SRL.
 
La licitaţia care va avea loc pe data de 4 aprilie, ora 10.00, la sediul Fiscului din Eforie Nord, strada Vasile Alecsandri, se va vinde o navă 2651, tip barjă obişnuită, sub pavilion românesc, cu un deplasament maxim de 455.267 mc, înscrisă în Registrul de Evidenţă Centralizată al Autorităţii Navale Române sub nr. ANR 2651 şi în Registrul Matricol al Navelor de navigaţie interioară, Secţiunea nave în proprietatea Căpităniei Portului Giurgiu, sub nr. 398. Bunul scos la vânzare a fost evaluat la preţul de 149.960 de lei (33.569 de euro).
 
Licitaţia pentru cel de-al doilea bun va avea loc în aceeaşi zi, la ora 11.00. Este vorba despre o navă 2650 tip barjă obişnuită, aflată sub pavilion românesc, cu un deplasament maxim de 451.530 mc, înscrisă în Registrul de Evidenţă Centralizată al Autorităţii Navale Române sub nr. ANR 2650 şi în Registrul Matricol al Navelor de navigaţie interioară, Secţiunea nave în proprietatea Căpităniei Portului Giurgiu, sub nr. 397. Bunul a fost evaluat la preţul de 126.525 de lei (28.323 de euro).
 
Precizăm că pentru cele două nave se organizează primele licitaţii. Regimul şi cotele de taxă pe valoarea adăugată aplicabile pentru vânzarea bunurilor mobile sunt cele prevăzute de Legea nr. 227/2015 privind Codul Fiscal, cu modificările şi completările ulterioare. Cei care pretind vreun drept asupra acestor bunuri sunt invitaţi să înştiinţeze despre aceasta organul de executare, înainte de data stabilită pentru vânzare. De asemenea, cei interesaţi de achiziţia celor două bunuri sunt invitaţi să prezinte, până la termenul de vânzare, dovada plăţii taxei de participare la procedura publică, reprezentând 10% din preţul de pornire a licitaţiei.

Despre NGR Fluvial Royal SRL

Cu sediul social în localitatea Eforie Nord, bulevardul Tudor Vladimirescu, zona giratoriu -hotel Belona, firma NGR Fluvial Royal SRL a fost înfiinţată în anul 2012. Capitalul social este format din 25 de părţi sociale. Asociat unic şi administrator este Cristina Dafinca, născută în anul 1985, în municipiul Drăgăşani, Vâlcea. Societatea desfăşoară „activităţi de transporturi de marfă pe căi navigabile interioare“. Cristina Dafinca este asociată şi în Mazen SRL, dar şi în FN Instalcom Distribution SRL, în prezent, radiată.

Citeşte şi

Se vinde o navă tip barjă Proprietatea societăţii NGR Fluvial Royal SRL, evaluată la peste 33,5 mii de euro (document)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii