Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:59 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Este oficial Paznicii lui Giurcă pot vinde haine şi pantofi (document)

ro

31 Jan, 2011 01:56 3366 Marime text
cap_5.jpgFirmele nou-înfiinţate de către Direcţia de Pază a Judeţului Constanţa, aflată sub autoritatea Consiliului Judeţean Constanţa, condus de Nicuşor Constantinescu, au fost publicate în Monitorul Oficial.

În urmă cu o săptămână, relatam despre faptul că paznicii judeţului îşi extind activitatea. Cele două noi afaceri coordonate de către Direcţia de Pază a Judeţului Constanţa şi de SC Divizia de Pază SRL au devenit oficiale. Monitorul Oficial al României, Partea a IV-a, nr. 310/28.01.2011 ne-a confirmat că SC Divizia de Pază SRL şi Direcţia de Pază a Judeţului Constanţa au fondat SC Divizia Resurse Umane SRL şi SC Divizia Logistic SRL. Aşa cum relatam anterior, în Divizia Resurse Umane, Divizia de Pază SRL deţine 80% părţi sociale, iar Direcţia de Pază a Judeţului 20%. În cea de-a doua firmă, SC Divizia Logistic SRL, Divizia deţine 70% din beneficii şi pierderi, iar Direcţia 30%. Administratorul ambelor firme este acelaşi Lucian Titi Giurcă, directorul Direcţiei de Pază a Judeţului şi al Diviziei de Pază SRL.

Sediul „concernului", în blocul de pe Magnoliei

Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului, cele două firme au fost înfiinţate în prima săptămână a lui 2011, mai exact pe 7.01.2011, ambele având sediul în blocul L4 de pe aleea Magnoliei, unde-şi desfăşoară activitatea atât Divizia de Pază SRL, cât şi Direcţia de Pază a Judeţului. Divizia Resurse Umane SRL are ca obiect principal de activitate „Servicii de furnizare şi management a forţei de muncă", iar cea de-a doua unul şi mai interesant: „Comerţ cu ridicata al îmbrăcămintei şi încălţămintei". Acum că înfiinţarea celor două noi societăţi a fost publicată în Monitor, paznicii judeţului, sub îndrumarea lui Titi Giurcă, se pot apuca şi de furnizare de forţă de muncă, dar şi de comerţ cu ridicata al îmbrăcămintei şi încălţămintei.

Afacerea cu ţoale, sub aripa lui Nicuşor

Reamintim că Direcţia de Pază a Judeţului a luat fiinţă în urmă cu şase ani, prin Hotărârea Consiliului Judeţean Constanţa nr. 251/23.11.2005. La art. 1 al hotărârii se precizează că Direcţia de Pază a Judeţului s-a înfiinţat „sub autoritatea Consiliului Judeţean Constanţa, prin reorganizarea Corpului Gardienilor Publici". Aşadar, afacerea cu haine şi pantofi se află sub comanda CJC, condus de Nicuşor Constantinescu. Cât despre Divizia de Pază SRL, care şi-a înfiinţat de curând şi un punct de lucru la Braşov, aceasta a luat fiinţă în vara anului trecut, având drept unic asociat Direcţia de Pază a Judeţului. Scopul înfiinţării Diviziei a fost acela de a scăpa de aplicarea prevederilor OUG nr. 63/2010, care prevede inclusiv concedieri.

Întrebat care a fost scopul înfiinţării unei firme cu obiect de comercializare de îmbrăcăminte şi încălţăminte, Titi Giurcă ne-a declarat săptămâna trecută că paznicii judeţului nu vor vinde în niciun caz chiloţi, ci, poate, echipamente de vânătoare sau de pază.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii