Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:47 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doina Păuleanu dă concurs pentru un nou contract la conducerea Muzeului de Artă Constanţa

ro

25 May, 2013 00:00 2118 Marime text
Consiliul Judeţean Constanţa (CJC) a votat, în şedinţa ordinară a lunii mai, un proiect de hotărâre privind aprobarea comisiei de concurs de proiecte de management, precum şi a caietului de obiective pentru concursul de proiecte de management pentru Muzeul de Artă Constanţa.

Potrivit unui anunţ publicat într-un cotidian local, CJC va organiza concursul de proiecte de management pentru ocuparea postului de director general al Muzeului de Artă Constanţa în luna iunie, conform următorului calendar: 17- 24 iunie - etapa I a concursului, constând în perioada de analizare a proiectelor de management de către comisie, şi 25 iunie - etapa a II-a a concursului, constând într-un interviu.
Criticul de artă Doina Păuleanu, director al Muzeului de Artă Constanţa încă din 1990, va susţine, în vara acestui an, concursul pentru un nou contract la conducerea instituţiei. Cel mai recent contract al său s-a întins pe o perioadă de cinci ani (stabilit iniţial la trei, dar prelungit cu încă doi ani).
Doina Păuleanu este una dintre cele mai proeminente figuri ale vieţii culturale constănţene. A absolvit Institutul de Arte Plastice „Nicolae Grigorescu” - Bucureşti (astăzi Universitatea Naţională de Artă Bucureşti), Secţia Istoria şi teoria arte, promoţia 1971, şi este doctor în istorie la Universitatea Bucureşti.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii