Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:39 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Directorul economic al RAJA a fost condus pe ultimul drum

ro

07 Mar, 2011 01:45 3121 Marime text
cap_8.jpgIeri, sute de colegi, prieteni şi rude, l-au condus pe ultimul drum pe fostul director economic al SC RAJA SA, Sorin Popa. Slujba de înmormântare a avut loc la biserica Cimitirului Central şi a fost oficiată de Înaltpreasfinţia Sa Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului. Printre cei care au venit să-l conducă pe ultimul drum s-au aflat senatorul liberal Puiu Haşotti, fratele său, avocatul Ionel Haşotti şi multe alte persoane cunoscute din prim-planul social, politic şi economic al Constanţei.

inmormantare_2.jpgIeri dimineaţă, timp de câteva ore, între 8.00 şi 12.00, trupul neînsufleţit al fostului director a fost depus la sediul central al societăţii, locul unde şi-a petrecut ultimele trei decenii din viaţă, pentru ca prietenii şi colegii să-i aducă un ultim omagiu. Cunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni economişti constănţeni, Sorin Popa s-a stins din viaţă vinerea trecută, după o scurtă perioadă de suferinţă.

inmormantare_3.jpgSorin Popa s-a născut pe 8 august 1953, la Galaţi. În 1977, a absolvit Facultatea de Cibernetică Economică şi Statistică din cadrul ASE Bucureşti. Şi-a început cariera la IMUM Medgidia, ca economist, ulterior transferându-se la Întreprinderea Mecanică Navă Constanţa. Din 1982 lucrează ca şef al Serviciului Oficiu Calcul la GIGCL Constanţa, iar în 1995 a fost numit director comercial la Regia Judeţeană de Apă Constanţa. În 2003, valoarea profesională a lui Popa este reconfirmată prin numirea ca director Financiar Marketing al aceleiaşi instituţii, pentru ca din 2004 să preia funcţia de director Economic. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii