Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:52 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De ce i-a interzis Fenechiu dreptul de a acorda un interviu la CNN directorului general al Portului Constanţa? (galerie foto)

ro

13 Apr, 2013 00:00 2967 Marime text
Preşedintele Traian Băsescu a fost, ieri, în Portul Constanţa Sud - Agigea, împreună cu jurnalista Becky Anderson şi o echipă a CNN, ziariştii americani dorind să realizeze un material despre Portul Constanţa.
Preşedintele Băsescu a ajuns cu elicopterul în Constanta South Container Terminal şi a stat aici până la ora 15.00. Faptul că CSCT-ul a fost punctul ales pentru filmarea CNN nu e surprinzător, având în vedere că este cea mai activă zonă din Portul Constanţa.

Interesant, jurnaliştii de la CNN au dorit să obţină un interviu şi de la actualul director general al Portului Constanţa, Lucian Băluţ, fost preşedinte al Organizaţiei Municipale a PSD Constanţa. În acest sens, ei au făcut demersuri încă de acum o lună. Se pare însă că ministrul Transporturilor, liberalul Relu Fenechiu, nu şi-ar fi dat acordul pentru ca directorul general al Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime Constanţa să acorde acest interviu, deşi Lucian Băluţ nu avea nimic împotrivă.

Este cel puţin bizar faptul că ministrul Fenechiu, coleg de guvernare cu social-democraţii care l-au recomandat pe Băluţ pentru acest post, i-a refuzat directorului Portului Constanţa dreptul de a acorda un interviu. Vorbim totuşi despre un obiectiv strategic de importanţă naţională, pe care actuala guvernare l-ar vrea conectat la marile porturi ale lumii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii