Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:48 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum mai seamănă între ele Ce spun reprezentanţii Arhiepiscopiei despre bastonul împrumutat lui Mazăre (galerie foto)

ro

20 Aug, 2012 01:40 4928 Marime text
cap_2.jpgPrimarul Constanţei, Radu Mazăre, a reuşit să-i surprindă din nou atât pe constănţeni, cât şi pe turiştii care au participat, duminică seara, la ultima zi a Festivalului Summer Fashion.

Edilul a defilat pe podiumul de modă, alături, de modele, îmbrăcat în ţar. Creaţia îi aparţine lui Cătălin Botezatu şi face parte din colecţia haute-couture Ţarina. Costumul purtat de primar a impresionat şi de această dată. Costumul purtat de primar a impresionat şi de această dată. „Este un costum de ţar din secolul 16... 15... 17", a spus Radu Mazăre, care a avut ca accesoriu un toiag. „Dacă vă spun de unde e, vă pică microfonul", le-a spus Mazăre jurnaliştilor, după care a continuat: „De la Înalt Prea Sfinţia sa Tomitanul. Nu e inscripţionat cu modele religioase, că nu am vrut să iasă cine ştie ce scandal", a adăugat primarul.

teodosie_-_IAF_3069.jpg

Reprezentanţii Arhiepiscopiei Tomisului susţin că toiagul purtat de Radu Mazăre nu este folosit de Înaltpresfinţia Sa Teodosie. „Toiagul a fost împrumutat, deoarece nu este folosit de arhierei. Pe toiag nu sunt inscripţionate însemnele bisericii", a declarat Călin Gavrilaş, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului. La întrebarea dacă oricine poate împrumuta toiagul, reprezentantul arhiepiscopiei a răspuns afirmativ. În ediţia on line că prezentăm, o serie de toiage, purtate de arhiepiscopul Teodosie, care seamănă izbitor cu cel pe care l-a avut Mazăre la prezentarea de modă.

Facem precizarea că am încercat să avem o poziţie oficială şi de la ÎPS Teodosie şi de la părintele Constantin Stoica, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, pe această temă, fără să reuşim însă.

În cazul în care ne vor fi transmise le vom face publice.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii