Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:21 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Judeţean cumpără agende, calendare şi pixuri pentru cadourile de Crăciun! Scoate din vistierie peste 63.000 de lei, fără TVA! (documente)

ro

28 Nov, 2016 00:00 2139 Marime text
Consiliul Judeţean Constanţa se pregăteşte pentru sărbătorile de iarnă, de care ne despart doar câteva săptămâni. Dacă la sfârşitul săptămânii trecute scriam despre licitaţia pe care CJC o organizează în vederea achiziţiei de dulciuri pentru pachete cadou de protocol destinate copiilor, iată că autoritatea judeţeană a mai lansat o licitaţie pentru atribuirea contractului „Materiale de protocol cu ocazia sărbătorilor de iarnă“, prin care se vor achiziţiona agende, truse formate din pix cu stilou, calendare, pungi de cadou pentru sărbători care vor fi inscripţionate cu sigla Consiliului Judeţean Constanţa, conform specificaţiilor tehnice.
 
„Având în vedere apropierea sărbătorilor de iarnă şi a unui nou an calendaristic, se impune achiziţionarea de materiale de protocol, care vor fi inscripţionate cu sigla CJC“, se precizează în invitaţia de participare.
 
Potrivit documentului, vor fi achiziţionate 300 de agende manager datate pentru anul 2017 (136 de pagini, realizate din hârtie offset 80gr/mp, copertă buretată, din imitaţie de piele, cusută pe contur, semn de carte, interior agendă cusut, tipărită la o culoare), 300 de agende A5 clasice, pentru anul 2017 (272 de pagini, realizate din hârtie offset 70gr/mp, interior agendă cusut, tipărit la o culoare, copertă faţă buretată, imitaţie piele), 300 de agende nedatate (format 28/11 cm, 58 de file, tipar la două culori, copertă din piele sintetică), 300 de truse pix cu stilou, negre fildeş, cu accesorii cromate, cutie din carton de culoare neagră, interior de catifea de culoare albă, personalizate cu gravură, 300 de calendare triptice, format 32/45 cm, personalizate, 320/190 mm, din carton de 350 gr/mp, spiră şi agăţătoare metalică, 300 de calendare de birou, de aproximativ 211/194/110 mm, material mucava, plastifiere mată faţă/verso. Calendarele vor avea dimensiunea de aproximativ 205/100 mm, vor fi spiralate pe latura mare, cu 12 coli. CJC va mai achiziţiona 100 de calendare de perete cu dimensiunile 68/48 cm - landscape, copertă de carton şi coli mate şi lăcuite, dar şi 500 de pungi cadou din hârtie natur de dimensiuni 27/37/12 cm, personalizate serigrafie, cu dimensiunea A5.
 
Potrivit estimării CJC, valoarea estimată a contractului este de 63.350 de lei, fără TVA, fonduri care se vor aloca din bugetul instituţiei. Criteriul de atribuire este preţul cel mai mic. Termenul-limită de depunere a ofertelor este 29 noiembrie 2016, ora 10.00, iar termenul maxim de livrare este 10 decembrie. Ofertele se depun la Registratura CJC, bulevardul Tomis nr. 51, în plic închis, însoţite de adresa de înaintare conform Formularului 1, în care se precizează obiectul achiziţiei. Oferta va conţine o descriere a produselor ce vor fi furnizate, în vederea verificării conformităţii acestora cu specificaţiile tehnice solicitate. Oferta financiară va conţine formularul de ofertă - Formular 2 cu valoarea totală a produselor în lei fără TVA şi centralizatorul de preţuri cu produsele ce vor fi furnizate (Anexa Formular 2), conform specificaţiilor tehnice. Potrivit anunţului, cheltuielile de transport; depozitare, încărcare, descărcare, precum şi serviciile de inscripţionare vor fi incluse în preţul ofertei.
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta invitaţia de participare şi specificaţiile tehnice cu privire la contractul la care facem referire. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii