Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A ieşit din consiliile de administraţie ale spitalelor constănţene Carmen Vasile, mâna dreaptă a lui Zgabercea, a ajuns la Societatea Română de Televiziune, via CJC

ro

20 Jan, 2014 00:00 5096 Marime text
Semnalam, la finalul anului trecut, că directorul Direcţiei Coordonare Instituţii Subordonate din cadrul Consiliului Judeţean Constanţa, Carmen Vasile, nu va mai avea calitatea de membru în cadrul consiliilor de administraţie ale unităţilor sanitare al căror management al asistenţei sanitare a fost preluat de către CJC.

Hotărârea a fost aprobată într-o şedinţă a Consiliului Judeţean Constanţa şi era vorba despre Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sfântul Apostol Andrei” Constanţa, Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanţa, Spitalul de Ftiziologie Agigea şi Spitalul de Ortopedie, Traumatologie şi Recuperare Medicală Eforie Sud. Articolul doi al hotărârii prevedea că locul lui Carmen Vasile în consiliile de administraţie ale spitalelor constănţene va fi preluat, mai mult sau mai puţin surprinzător, de Virgil Iosif, directorul Teatrului de Stat Constanţa.

De ce a renunţat Carmen Vasile la calitatea de membru în aceste consilii de administraţie? Ei bine, cel mai probabil pentru că ea este, mai nou, consultant pe probleme de management în cadrul Societăţii Române de Televiziune. Potrivit unei reţele de socializare, Carmen Vasile ar fi renunţat chiar şi la postul de director din cadrul Consiliului Judeţean Constanţa pentru a ajunge să lucreze la Societatea Română de Televiziune, acolo unde coordonator cu atribuţii de producător general este nimeni altul decât Cristian Zgabercea, fostul său şef din CJC.

Cum anume a ajuns însă ea aici? A fost vorba despre o numire sau despre un concurs? Care au fost criteriile de selectare a candidaţilor? Am încercat să aflăm un punct de vedere de la Carmen Vasile, dar aceasta din urmă nu a putut fi contactată. În eventualitatea în care, totuşi, ne va răspunde, declaraţia sa va fi publicată într-o ediţie viitoare.
Carmen Vasile a absolvit Liceul „George Călinescu” din Constanţa, Universitatea „Ovidius” Constanţa, Şcoala Media Bucureşti şi Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu. Potrivit CV-ului său, este secretar al Consiliului Director al Fundaţiei Fantasio.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii