Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:19 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vremea 6 iunie Constanta, 24 grade, Tulcea, 25 grade

ro

06 Jun, 2010 13:03 1177 Marime text

Vremea este frumoasă astăzi în aproape toate regiunile. Sunt nori temporar în Banat şi Dobrogea, da nu se anunţă ploi. În rest, cerul e senin, iar vântul se simte doar în partea de sud-est a ţării. Maximele se încadrează între 21 şi 28 de grade.

Dincolo de Carpaţi, soarele e azi stăpân. Temperaturile nu sunt însă peste normă, aşa că se opresc cu moderaţie la 26 de grade la Timişoara, Arad şi Oradea, 24 la Cluj şi 23 în Sibiu. Nori şi ploi cu totul trecător vor fi doar în sudul extrem al Banatului.

În sud, vremea este la fel de însoriă, dar mai caldă, cu maxime de 27 de grade la Călăraşi, 26 la Giurgiu, Craiova şi Bărila şi 25 la Târgu Jiu, Piteşti şi Ploieşti.


Nici Dobrogea nu face excepţie de la tabloul văratic al zilei. Vântul se simte însă aici şi în prima parte a zilei, norii sunt ceva mai prezenţi pe cerul regiunii, dar numai pe ici pe colo lasă câte o ploaie slabă. Termic, vară, cum spuneam, cu valori la amiază de 24 de grade la Constanţa şi 25 la Tulcea.

Moldovenii au şi ei în program mult soare şi aproape nici un nor. În plus, vântul abia adie, iar maximele aduc 26 de grade la Galaţi şi Focşani, 25 la Iaşi şi 23 în Botoşani.

Şi bucureştenii au parte de soare, cer senin şi vânt abia simţit. Amiaza va număra 27 de grade Celsius, nesupărate de alte fenomene meteo.

Sursa: realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii