Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:52 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vremea, 18 iunie Constanta 26 de grade, Tulcea 27 de grade

ro

18 Jun, 2010 12:16 1074 Marime text

Se răcoreşte astăzi în toată ţara, iar ploile sunt o prezenţă insistentă în multe regiuni.

Dincolo de Carpaţi ploile se înteţesc, chiar dacă la primele ore ale zilei soarele e mai prezent. După masă, norii se strâng, aversele aduc cantităţi serioase de apă şi se însoţesc cu descărcări electrice. Vântul prinde şi el putere pe durata ploilor, iar grindina nu lipseşte nici ea. Maximele nu urcă nici ele prea mult, oprindu-se la valori între 25 şi cel mult 29 de grade.

Spre sud însă soarele e mai darnic astăzi. Doar spre seară se aşteaptă averse cu caracter local în Oltenia, dar până atunci în toată regiunea temperaturile anunţă o amiază plăcută, cu valori de la 27 până spre 30 de grade.

Nici în Dobrogea nu se prea anunţă azi ploi peste zi, iar maximele sunt de-a dreptul agreabile, cu 27 de grade la Tulcea şi 26 la Constanţa.

Au scăpat de caniculă şi moldovenii , însă nu scapă de ploi după masă. Însă, după cele câteva ore de soare dimineaţa, temperaturile reuşesc să atingă 24-25 de grade în dealurile Bucovinei până spre 27-28 în zonele de şes.

În Capitală sunt şanse mari să scăpăm fără răpăieli. Cerul va fi variabil, vântul nu va trece de moderat şi, de la 15-16 grade în zori, amiaza ne va răsfăţa cu 28-29 de grade confortabile.

Sursa:realitatea.net

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii