Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:27 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vremea, 16 iunie Constanta 29 grade, Tulcea 30 grade

ro

16 Jun, 2010 12:06 922 Marime text

În regiunile de dincolo de Carpaţi către seară se aşteaptă averse, descărcări electrice şi intensificări ale vântului, ce pot lua şi aspect de vijelie. Cantităţile de apă vor depăşi izolat şi 30l/mp. Nici grindina nu va lipsi. Maximele sunt între 28 şi 32 de grade, dar în depresiuni pot fi şi 24-26 de grade.

Nici în sud maximele nu mai ating pragul de caniculă. Vor fi cel mult 33 de grade la Alexandria, Călăraşi şi Brăila. Şi norii sunt mult mai prezenţi decât ieri. În partea a doua a zilei cad averse însoţite de descărcări electrice, în special în Oltenia şi vestul Munteniei. În timpul averselor, vântul poate lua aspect de vijelie.

Se mai răcoreşte puţin şi în Dobrogea. 30 de grade va fi maxima la Tulcea, 32 la Cernavodă şi 29 la Constanţa. Norii se adună şi aici după-amiază şi vor fi averse, descărcări electrice şi vânt tare de scurtă durată.

În Moldova ziua începe cu soare, dar spre seară se adună norii şi local cad ploi scurte însoţite de fenomene electrice. La amiază temperatura trece de 30 de grade doar în partea de sud a regiunii, 32 la Galaţi şi Focşani. În rest, valori mult mai agreabile, 26 de grade în Bacău şi Botoşani şi 23 la Suceava.

Sursa: realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii