Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:46 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Suporterii Farului acuza Jandarmeria de violenta gratuita (galerie foto)

ro

17 Sep, 2009 20:39 1269 Marime text

DSCN1962.JPGFanii marinarilor care au fost acuzati din nou ca au provocat scandal la meciul de la Stejaru contraataca. Astazi dupa amiaza, mai multi membri ai galeriei s-au prezentat in fata presei sustinand ca au fost batuti cu bestialitate de jandarmii tulceni, desi nu ii provocasera pe acestia.

Conform liderilor galeriei, jandarmii au fost cei care au avut ceva cu suporterii constanteni, conflictul degenerand in pauza partidei. Astfel, constantenii ar fi fost instigati de suporterii petrolisti si pentru ca doar doi dintre ei nu s-au putut abtine, au fost luati in vizor de militari.

„Au venit şi ne-au imobilizat, ne-au dat cu gaze şi ne-au lovit şi când eram căzuţi la pământ. Pe imaginile filmate se vede clar cum noi nu ripostăm. Ceea ce nu se vede pe film este că apoi ne-au dus în spatele dubei cu care au venit ei la meci şi ne-au bătut cu sălbăticie", sustine unul dintre suporteri. Cel mai sifonat a iesit un tanar care spune ca pe langa bastoane bine tintite, a fost folosit si pe post de tester pentru cainii jandarmilor fiind muscat de mai multe ori.

Toti cei agresati si-au scos certificate medico legale si vor depune plangere penala impotriva jandarmilor.

Militarii se apara

„Nu este adevărat nimic din ce a spus liderul galeriei constănţene. Jandarmii nu au făcut altceva decât să intervină pentru a aplana un conflict între cele două galerii. În momentul în care s-a întâmplat acest lucru, cei din galeria Farului au început să înjure, să scuipe şi chiar să îi lovească pe jandarmi. Intervenţia noastră a fost în forţă pentru că numai aşa se putea aplana conflictul. În ceea ce priveşte faptul că au fost traşi departe de ochii publicului pentru a fi bătuţi mai rău, acest lucru este practic imposibil. Noi nu facem altceva decât să aplicăm legea iar la câţi spectatori se aflau la meci era imposibil să nu vadă nimeni ceea ce susţin suporterii că s-a întâmplat", a declarat Cpt Liviu Stoica, ofiţer de relaţii publice în cadrul Jandarmeriei Tulcea.

In urma incidentelor de la Stejaru, FC Farul va juca urmatoarele doua partide fara spectatori.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii