Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:42 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prognoza meteo 13 octombrie 2010

ro

13 Oct, 2010 12:00 1334 Marime text

Astăzi ne bucurăm de o nouă zi frumoasă de octombrie. Doar către seară se înnorează discret în sudvestul şi sudul ţării, însă fără vreun gând de ploi. Astăzi ne bucurăm de o nouă zi frumoasă de octombrie. Doar către seară se înnorează discret în sud-vestul şi sudul ţării, însă fără vreun gând de ploi.

În toate regiunile vremea îşi păstrează aspectul însorit, iar vântul nu trece de cote moderate nicăieri, astfel că maximele prognozate de meteorologi pentru această după amiază, cuprinse între 11 şi 21 de grade Celsius, vor fi resimţite la adevărata lor valoare.

Bucureştenii s-au trezit dis de dimineaţă cu doar 5-6 grade, dar amiaza promite un salt generos la 17-18 grade, sub temperaturile normale pentru această dată, dar oricum garantele unei zile frumoase de toamnă.

Mâine, jumătatea sudică se mohoreşte un pic- cerul, şi se asteaptă şi câteva ploi slabe, pe arii restrânse. Câte o umbrelă se mai deschide şi în Transilvania, dar în rest, vremea rămâne mai degrabă însorită.

Termic însă vom simţi cu toţii o răcire a vremii. Vom avea maxime de la 9-10 grade în Oltenia şi nordul Moldovei până spre cel mult 13 grade înnorate şi cu ploi sporadice în Bucureşti. Spre Transilvania însă, mercurul va fi mai îndrăzneţ, urmând să urce la 17-18 grade.

Vineri norii se mai răresc şi iese soarele din nou peste sudul ţării. Ploi se mai anunţă doar puţine şi slabe, iar vântul nu trece de moderat. În rest, tot soare şi cer variabil, dar ziua începe cu ceaţă mai ales în depresiuni. Maximele mai adaugă un grad-două, astfel că se încălzeşte în Bucureşti unde aşteptăm vineri 17-18 grade mai degrabă însorite, în timp ce mercurul va urca şi la 19 grade în vestul Olteniei. Ceva mai rece în nordul Moldovei, cu maxime ce pot să rămâne şi la numai 11 grade.

Sursa: Realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii