Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:20 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PIDU Medgidia a fost acceptat in etapa precontractuala

ro

10 Jun, 2010 17:54 1229 Marime text

În urma evaluării tehnice şi financiare, cererilor de finanţare componente ale Planului Integrat de Dezvoltare Urbană, realizate de Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud-Est, au obţinut punctajele necesare trecerii la următoarea etapă a procesului de evaluare şi selecţie.

Punctajele au fost acordate pentru cererile: ,,Reabilitare, modernizare spaţii verzi şi parcuri în municipiul Medgidia", ,,Creşterea siguranţei şi prevenirea criminalităţii în municipiul Medgidia, prin achiziţionarea de elemente specifice şi amenajarea unui centru de supraveghere" şi cererea de finanţare ,,Reabilitare, modernizare străzi, parcări, pod şi staţii de transport în comun în municipiul Medgidia". Punctajul obţinut a fost de 4, 68 de puncte.

În următoare etapă, cea de evaluare şi selecţie, respectiv etapa precontractuală de verificare a conformităţii proiectului tehnic, Primăria Medgidia are la dispoziţie 10 zile pentru a completa şi, ulterior depune, documentaţia aferentă Proiectului tehnic.

Obiectivul final al PIDU Medgidia poate fi atins prin promovarea unor proiecte individuale precum acelea care fac obiectul acestor cereri de finanţare depuse la ADR, Programul Operaţional Regional Axa 1, pentru, pe de o parte, reabilitarea şi modernizarea străzilor, parcărilor, spaţiilor verzi, a parcurilor, a podului rutier şi a staţiilor de transport în comun şi, pe de alta, pentru creşterea siguranţei şi prevenirea criminalităţii în Municipiul Medgidia, prin achiziţionarea de echipamente specifice şi amenajarea unui centru de supraveghere comunitar.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii