Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:04 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fiul lui Nati Meir ramane in arest

ro

01 May, 2010 00:17 1469 Marime text

nati-meir.jpgOr Meir, fiul fostului parlamentar Nati Meir, rămâne în arest, după ce magistraţii Curţii de Apel Galaţi i-au respins, astăzi, recursul împotriva deciziei de arestare preventivă luată de Tribunalul Galaţi la sfârşitul săptămânii trecute într-un dosar de corupţie în care a fost arestat şi tatăl său, transmite Mediafax.

Fiul lui Nati Meir a fost reţinut, în 22 aprilie, pe bază de ordonanţă pentru trafic de influenţă. Ulterior, în 23 aprilie, Tribunalul Galaţi a emis mandat de arestare pentru 29 de zile pe numele său, Or Meir făcând recurs patru zile mai târziu.

Potrivit unui comunicat al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), Or Meir a fost prins în flagrant delict după primirea sumei de 20.000 de euro, sumă primită pentru a interveni pe lângă magistraţi pentru a revoca un mandat de arestare şi a da o pedeapsă mai blândă într-un proces penal în care este implicată o persoană aflată în detenţie la Galaţi.

Or Meir este acuzat de complicitate la trafic de influenţă şi complicitate la cumpărare de influenţă, ambele în formă continuată.

Totodată, în 28 aprilie, Nati Meir a fost arestat preventiv pentru 30 de zile în acelaşi dosar în care este inculpat şi fiul. Nati Meir este acuzat de trafic de influenţă în formă simplă şi continuată.

Sursa: evz.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii