Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:28 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dragomir „Valul de simpatie de care se bucura Crin Antonescu trebuie transferat si in teritoriu"

ro

06 Mar, 2010 22:45 1255 Marime text
Preşedintele organizaţiei judeţene PNL Constanţa, Gheorghe Dragomir este de părere că liberalii au şansa să câştige prezidenţialele cu Crin Antonescu la conducerea formaţiunii.

Dragomir este unul dintre susţinătorii lui Antonescu, însă este şi unul dintre cei care nu au fost de acord cu modul în care s-a ales echipa de conducere a PNL: pe listă. Liberalul spune că votul uninominal ar fi dat şansa mai multor personalităţi ale partidului să concureze pentru un loc în noua echipă de conducere. Dragomir a afirmat şi că regretă faptul că din cauza votului pe listă nu i s-a dat şansa să îşi susţină colegii care au candidat la o funcţie în Biroul Politic Central. Este vorba despre consilierul municipal al Constanţei, Ovidiu Cupşa şi despre Ionel Chiriţă, fostul primar al oraşului Hârşova şi secretar general al Ligii Aleşilor Locali PNL. De asemenea, preşedintele PNL regretă că modalitatea de vot, pe liste, nu a permis şi altor figuri importante ale PNL să se regăsească în noua echipă de conducere.

Dragomir îi regretă pe Meleşcanu, Nicolaescu, Motreanu şi Orban

Gheorghe Dragomir i-a nominalizat aici pe Teodor Meleşcanu, Eugen Nicolaescu, Dan Motreanu şi pe Ludovic Orban.

Şeful PNL Constanţa a afirmat că, în opinia sa, partidul are mult de muncă pentru atingerea ţelurilor pe care şi le-a propus echipa Antonescu, printre care şi obţinerea primei funcţii în stat. „Cel mai important este că acest congres s-a încheiat. Încep să curgă cele o mie de zile în care PNL, de fapt fiecare membru, trebuie să pună umărul pentru a duce la îndeplinire obiectivele pe care şi le-a propus. Este de muncă, culoar există, trebuie seriozitate. Valul de simpatie de care se bucură în acest moment Crin Antonescu trebuie transferat şi asupra organizaţiilor locale şi judeţene", a declarat Gheorghe Dragomir.

Şeful PNL Constanţa a apreciat că rezultatul alegerilor nu a constituit o surpriză, fiind aproape de estimările făcute de liberali în timpul Congresului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • DEMISIA DE ONOARE 08 Mar, 2010 13:07 George valul de simpatie din pacate nu te include, noi liberalii suntem suparati ptr. ce ai facut tu prin teritoriu ,se vede treaba ca nu te apreciaza nici Crin deci ai o singura solutie de onoare- DEMISIA- ta si a apropiatilor tai,stii tu cine.
  • Mincinos sau nemernic 06 Mar, 2010 23:12 Iti creste nasul Dragomire, cui ii spui tu ca nu ai votat cu Orban? Dar daca totusi spui adevarul ca nu ai votat cu colegii tai de la Constanta inseamna ca esti un mare nemernic. Sa inteleg ca ti-a fost frica sa nu creasca alt liberal la Constanta. Deci ? Mincinos sau Nemernic?
  • ugly 06 Mar, 2010 21:04 sigur! macar asa sa mai iei si tu ceva procente... mai bine da-ti demisia georgele! nu vezi ca te umpli de ridicol. te-ai laudat toata saptamana ca vei fi pe lista si ai ramas pe dinafara. nici macar supleant!!! de cate trebuie sa ti-o mai iei peste bot ca sa pricepi?