Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:23 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănţean, prins pescuind pe Jiu, cu paraşuta

ro

28 Sep, 2011 22:38 1478 Marime text

Bărbatul de 55 de ani, domiciliat în Constanţa, s-a ales aseară cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de deţinere şi folosire de unelte de pescuit interzise de lege, precum şi pescuitul resurselor acvatice vii cu unelte cu deschiderea la ochiul plasei sub dimensiunile minime legale.

Jandarmii gorjeni l-au depistat pe Nicolae G. ieri, în jurul orei 14.00, în timp ce efectuau un control pentru combaterea braconajului piscicol pe râul Jiu, pe raza localităţii Vlăduleni.

„Bărbatul de 55 ani, domiciliat în municipiul Constanţa, a fost depistatîn timp ce pescuia folosind o unealtă de pescuit interzisă de lege, cunoscută în denumirea populară sub numele de «paraşută», prevăzută cu plumb şi confecţionată din fir polimeric netorsionat. S-a luat legătura cu inspectorul piscicol în vederea identificării şi măsurării uneltei de pescuit care a fost ridicată pe bază de proces-verbal, în vederea continuării verificărilor. La faţa locului s-au întocmit actele de constatare, iar dosarul cauzei urmează a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu", a anunţat Alin Ivan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Gorj.

Sursa: Adevarul.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii