Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:42 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Colaborare romano-norvegiana pentru combaterea infractionalitatii stradale

ro

07 May, 2010 20:41 1038 Marime text

România şi Norvegia au avut la Oslo, în perioada aprilie-mai, prima acţiune operativă comună vizând combaterea infracţionalităţii stradale în care sunt implicaţi cetăţeni români aflaţi în Norvegia, potrivit unui comunicat MAE.

Poliţiştii români au participat împreună cu colegii norvegieni din cadrul Departamentului regional de poliţie din Oslo la activităţi specifice pe teren şi au obţinut rezultate concrete. Acţiunea a facilitat, de asemenea, schimbul de experienţă la nivelul autorităţilor poliţieneşti din cele două ţări asupra metodelor şi practicilor de combatere a infracţionalităţii stradale.

Poliţiştii români şi reprezentantul Directoratului norvegian al poliţiei au efectuat o vizită la Ambasada României din Oslo, unde au discutat cu Ambasadorul României în Norvegia, Cristian Istrate, şi cu ataşatul de afaceri interne al Ambasadei, prilej pentru partea română de a reitera disponibilitatea de cooperare cu Norvegia în baza Acordului semnat în 2008 şi a înţelegerilor realizate la nivelul conducerilor poliţiei române şi norvegiene, informează MAE.

Această primă acţiune operativă comună va deschide perspectiva unor viitoare astfel decooperări în domenii de interes reciproc.

Sursa: newsin.ro

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii