Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:12 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cei opt inculpati din procesul privind furtul de arme de la UM Ciorogarla, eliberati

ro

23 Dec, 2009 16:33 994 Marime text

 

Cei opt acuzaţi din dosarul privind furtul de arme de la unitatea militară de la Ciorogârla vor fi eliberaţi din Penitenciarul Rahova, potrivit deciziei de miercuri a Tribunalului Militar Teritorial Bucureşti, care le-a admis solicitările inculpaţilor în acest sens.

 În 2 martie 2009, mai mulţi militari au fost trimişi în judecată în cazul furtului de arme de la unitatea militară din Ciorogârla, pentru furt calificat, călcare de consemn şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Astfel, au fost trimişi în judecată sergentul Marius Tudorache - pentru furt calificat, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, călcare de consemn şi instigare la această infracţiune, sergentul major Ionuţ Nicolae Gagea - pentru furt calificat, caporalul Ion Petrică - pentru furt calificat şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, toţi arestaţi preventiv.

De asemenea, au fost deferiţi justiţiei caporalul Crisitian Radu, soldatul Nicuşor Niţă, caporalul Marian Tudorache, soldatul Marian Dinu, cercetaţi în arest preventiv, precum şi caporalul Constantin Marian Danciu, soldatul Daniel Gugea, soldatul Ştefan Stoilă şi sergentul Valerică Gavrilă - pentru călcare de consemn.

 Valoarea totală a armelor şi a obiectelor sustrase din depozitul de armament este de peste 34.500 de lei informează mediafax.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii