Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:12 03 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bute a cucerit America!

ro

19 Mar, 2011 13:16 1263 Marime text

Lucian Bute si-a aparat de sase ori centura de campion mondial IBF la categoria supermijlocie si este la mai putin de 24 de ore meciul cu numarul sapte, insa americanii il descopera abia acum pe cel mai valoros pugilist profesionist roman, informează http://www.ziare.com/.

USA Today, al doilea cotidian american ca tiraj, dupa Wall Street Journal, a deschis cronica weekend-ului pugilistic cu Lucian Bute, chiar daca in aceeasi zi boxeaza mult mai titratul Vitali Klitschko.

"La Montreal, care in ultimii ani a devenit un punct fierbinte al boxului, un roman ce se considera canadian, Lucian Bute, isi pune la bataie invincibilitatea in fata lui Brian Magee, un nord-irlandez care boxeaza de obicei in Anglia si se afla pentru prima data in Canada.", noteaza jurnalistii americani, citaţi de http://www.ziare.com/.

Lucian Bute a declarat pentru publicatia americana ca nu va rata oportunitatea de a boxa la Madison Square Garden sau Las Vegan, in Super Six.

"Pe lista mea sunt mai multi boxeri, nu doar castigatorul turneului. Mi-ar placea sa boxez in SUA, iar cand am semnat cu Showtime, aceasta a si fost ideea, sa intru pe piata americana. Daca voi avea oportunitatea sa boxez la Madison Square Garden sau la Vegas, nu voi rata sansa.", a declarat Bute, potrivit http://www.ziare.com/.

Lucian Bute si Brian Magee au trecut vineri seara proba cantarului, ambii incadrandu-se in limitele a 76,200 kilograme pentru partida programata duminica dimineata.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii