Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:34 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Banias pune la cale o întâlnire a primarilor cu Emil Boc şi Elena Udrea

ro

19 Aug, 2010 23:55 1052 Marime text

Primarii PDL din judeţul Constanţa prezenţi în această seară la şedinţaBiroului Permanent Judeţean şi-au exprimat nemulţumirea faţă de lipsa defonduri cu care se confruntă în continuarea investiţiilor începute.

 

„80% din discuţia şedinţei de astăzi a fost despre problemele primarilor",a declarat şeful PDL Constanţa, Mircea Banias. Principala problemă abordată deprimari a fost referitoare la lipsa banilor pentru proiecte privind infrastructura- drumuri şi canalizare. La rândul său, consilierul judeţean PDL Mihai Petre aafirmat că primarii s-au plâns şi de repartizarea pe criterii politice afondurilor de către Consiliul Judeţean Constanţa. „Va fi o campanie electroralăinegală în 2012, având în vedere faptul că primarii PSD primesc mulţi bani dela Consiliul Judeţean, iar primarii PDL nu primesc nimic", a spus MirceaBanias. Preşedintele PDL Constanţa a adăugat că va solicita săptămâna viitoarepremierului Emil Boc şi ministrului Dezvoltării Regionale şi Turismului, ElenaUdrea, să se întâlnească cu primarii PDL din Constanţa pentru a discuta faţă înfaţă despre greutăţile pe care aceştia le întâmpină.    
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • TITIREZ 19 Aug, 2010 20:29 Pai bine dragi pdl-isti inca nu v-ati dat seama nici acum ca stati capra demult psd-istilor aici la Constanta ?