Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:53 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Banias „Mazare este mai bun decat Johannis"

ro

16 Oct, 2009 01:42 2090 Marime text

banias.jpgSenatorul pedelist joacă din ce în ce mai tare de partea taberei social- democrate.

Joi, seară, la o emisiune pe TV Neptun, moderatorii Elena Calcan şi Dan Dumitru, i-au avut ca invitaţi pe parlamentarii Gheorghe Dragomir (PNL) şi Mircea Banias (PD-L). Tema discuţiei: Croitoru, premierul favorit al preşedintelui. La un moment dat, s-au adus în discuţie propunerile noii coaliţii pentru funcţia de premier. Mircea Banias, a răspuns destul de indignat că nu înţelege de ce PSD a fost de acord cu numirea lui Klaus Joahannis, când are, cel puţin, doi primari mai buni ca el. „Este vorba de Radu Mazăre şi Gheorghe Nichita, de la Iaşi", a explicat senatorul PD-L.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • constantean satul 17 Oct, 2009 19:26 mascariciul asta sigur are ceva de ciugulit de la mazare de il pupă atât in dos, sigur schimba macazul cât de curând este genul de gunoi fara coloana vertebrală politica si corupt până in maduva oaselor precum mazare....
  • gur 16 Oct, 2009 08:14 am scris ieri ca dl banias trebuie sa declare la fisc cei 1.500.000 euro primiti de la ,ca tot se lauda ca el nu s-ar manji pentru cateva sute de euro!!!nu cenzurati!
  • un om de bun simt 15 Oct, 2009 22:09 nu credeam ca sunteti atat de mizerabil! luati-l pe mazare la dvs in partid,sunteti identici!