Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:28 06 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ajut-o pe Iolanda sa-si recapete visele!

ro

05 May, 2010 03:02 6700 Marime text
cap_1.jpgO tumoare pe creier i-a spulberat toate visele unei femei de 38 de ani din Constanţa. Aceasta are nevoie urgentă să plece în străinătate pentru operaţie

„Până acum două săptămâni viaţa mea era perfectă, deşi destul de modestă financiar. Toate visele mele, care începeau să prindă contur după mulţi ani de muncă şi dăruire în tot ceea ce am realizat, s-au năruit într-o singura zi: diagnosticarea cu mase tumorale intracraniene". Aşa începe povestea unei femei din Constanţa, căreia i-au fost descoperite acum trei săptămâni două tumori pe creier care evoluează rapid.

Iolanda Pascu are numai 38 de ani şi doi copii. Acum puţin timp, aceasta a suferit o intervenţie chirurgicală la coloană, în urma căreia i-a amorţit toată partea stângă. Această afecţiune de care suferă în prezent a fost descoperită la un control făcut după operaţie. „După ce i-a amorţit partea stângă, sora mea a fost la un control crezând că acest lucru a survenit în urma operaţiei la coloană, însă medicii i-au confirmat tumoarea la cap. Am fost cu ea şi la Bucureşti la un control, unde medicii au diagnosticat-o cu aceeaşi boală", ne-a povestit fratele acesteia.

„Îmi iubesc familia şi vreau să trăiesc pentru cei doi copilaşi care au nevoie de mama lor. Vreau să-i văd crescând şi să-i îndrum pe calea unei vieţi curate şi liniştite, vreau să le citesc până la capăt cartea înţelepciunii", povesteşte Iolanda Pascu, în scrisoarea trimisă pe adresa redacţiei.

Ionela Pascu trebuie supusă urgent unei intervenţii chirurgicale de eliminare a tumorii în Germania sau în Turcia. Costul operaţiei se ridică la 44.000 de euro, o sumă mult prea mare pentru situaţia modestă cu care se confruntă femeia.

Persoanele care doresc să doneze o sumă de bani, oricât de mică, pentru a-i putea salva viaţa acestei femei, o pot face într-unul din conturile bancare deschise la BCR:

RO57RNCBO120031756720001 - RON

RO30RNCB0120031756720002 - EURO

SUCURSALA PALAS CONSTANŢA

TITULAR CONT: PASCU DANIEL VIOREL

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • SURMELIS ARGENTINA PUSA 12 May, 2010 19:10 N-ar fi rau sa se ceara si ajutorul celor din orasul HARSOVA de Constanța, care au in dotare ARMA cu MICROUNDE si pe cea PSIHOTRONICA ,deoarece stiu sigur ca pot fi folosite si in domeniul MEDICINII OPERATORII si nu numai...
  • marius 11 May, 2010 12:30 hai sa raspundem la strigatele si rugamintile unui colpil de a-si ajuta mama,sa nu uitam sa fim oameni si sa fim aproape de Iolanda. Sa o ajutam cu cat poate poate fiecare
  • Pascu Andrei 05 May, 2010 14:44 VA rog din toata inima ajutati-o pe mama ma sa se face bine!!!