Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:13 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Viitorul lui Hagi se mai întăreşte cu un fost stelist

ro

26 Jul, 2011 01:28 753 Marime text
fcviitorul.jpgConstănţenii au reuşit astfel cel de-al şaptelea transfer din această pauză competiţională

După Mihai Onicaş, Vlad Rusu, Alexandru Lazăr şi Marius Albu, un alt fost jucător al Stelei va evolua în noul sezon pentru divizionara secundă, FC Viitorul Constanţa.

Antrenorul echipei de pe litoral, Cătălin Anghel, va avea sub comandă un alt fost jucător al Stelei, formaţia constănţeană obţinând la sfârşitul săptămânii trecute semnătura atacantului Valentin Simion. Acesta va evolua pentru FC Viitorul în următoarele două sezoane. Valentin Simion a evoluat în sezonul precedent în Liga I pentru Victoria Brăneşti, formaţie pentru care a evoluat în 23 de partide şi a înscris cinci goluri în meciurile cu Universitatea Craiova, Pandurii, Rapid, Urziceni şi Dinamo. Înainte de Victoria Brăneşti, Simion a mai evoluat în primul eşalon, câte un sezon, pentru Pandurii Târgu-Jiu (2008-2009), Gloria Buzău (2007-2008) şi UTA Arad (2006-2007), iar timp de doi ani, a jucat pentru Steaua Bucureşti (2004-2006). Valentin Simion a efectuat, luni, primul antrenament cu noua sa echipă, iar marţi dimineaţă va pleca în cantonament în Olanda alături de lotul coordonat de Cătălin Anghel şi Norbert Niţă. Transferul jucătorului de 24 de ani este cel de-al optulea din această pauză competiţională pentru gruparea constănţeană, după Onicaş, Rusu, Lazăr, Albu, Călinţaru, Turcu şi Vajou.

În altă ordine de idei, FC Viitorul s-a despărţit în weekend-ul predecent de câţiva jucători care au făcut parte din lotul deplasat în cantonamentul de la Săcele, toţi urmând să fie împrumutaţi pentru sezonul viitor la alte formaţii. Astfel, mijlocaşul Alexandru Chirilă şi fundaşul Ionuţ Călin au fost împrumutaţi la echipa de Liga a III-a, FC Seso Câmpia Turzii, în timp ce atacanţii Robert Lupu şi Andrei Sin sunt foarte aproape de a semna o înţelegere pentru următorul sezon cu divizionara secundă, CS Otopeni.

Ultimul cantonament al verii

În această dimineaţă, FC Viitorul va pleca în ultimul stagiu de pregătire înaintea debutului în noul sezon al Ligii a II-a. Cel mai probabil, tehnicianul constănţenilor, Cătălin Anghel, va deplasa în „ţara lalelelor" un lot de 26 de jucători: Cosmin Costea, Alexandru Buzbuchi, Vasile Păcuraru, Ducu Ninu, Florentin Tudorache, Ionuţ Larie, Florin Nazîru, Albert Aldea, Bogdan Mitache, Ergut Asan, Mihai Onicaş, Marco Muscă, Alexandru Lazăr, Radu Cureteu, Vasilică Cristocea, Gabriel Iancu, Marius Albu, Berti Nicola, Nicolae Hertu, Vlad Rusu, Cristian Pantelie, Aurelian Chiţu, Lucian Turcu, George Călinţaru, Nicolas Vajou şi Valentin Simion. Formaţia de pe litoral va sta în Olanda timp de 12 zile, urmând să-şi stabilească cartierul general chiar în baza de pregătire a vicecampioanei mondiale, Olanda. În acest timp, FC Viitorul va juca şi patru meciuri de verificare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii