Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:14 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei puncte pentru o iarnă liniştită

ro

27 Nov, 2008 02:07 484 Marime text

Ion Marin: „Sperăm într-un succes care să ne dea un pic de linişte în perioada de iarnă"

După ce a reuşit să obţină prima victorie în ultimele zece meciuri, în etapa trecută, la Mediaş, Farul va întâlni, vineri, la Constanţa, o altă formaţie care luptă pentru salvarea de la retrogradare, CS Otopeni.


Antrenorul echipei Farul, Ion Marin, a declarat, miercuri, că o victorie în partida cu CS Otopeni ar fi foarte importantă pentru constănţeni, care s-ar mai îndepărta astfel de zona „fierbinte" a clasamentului şi ar avea linişte în perioada de pregătire. „Jocul din ultima etapă a turului, împotriva echipei CS Otopeni, este deosebit de important pentru noi. Punctele câştigate cu atâta muncă la Gaz Metan Mediaş nu ar avea nicio valoare dacă nu vor fi completate cu încă trei în partida cu ilfovenii. Jucătorii sunt foarte determinaţi şi dornici de victorie. Sperăm într-un succes care să ne dea un pic de linişte în perioada de iarnă, pentru ca apoi să demarăm pregătirile pentru retur şi să evităm retrogradarea", a declarat Ion Marin. Antrenorul constănţenilor a adăugat că echipa din Otopeni se va prezenta la meci, iar zvonurile pe care le-au lansat nu sunt credibile. „Tot ce au spus ei sunt poveşti de adormit copiii. Nu credem nimic din ceea ce pleacă de la ei. Ei vor veni aici să recupereze punctele pierdute cu Gloria Bistriţa. Nu am crezut în intoxicările lor şi ne-am pregătit să câştigăm", a spus Marin. Tehnicianul este de părere că echipele care vor retrograda la sfârşitul sezonului vor avea mai mult de minus 12 în clasamentul adevărului şi, tocmai de aceea, formaţia sa îşi propune să piardă cât mai puţine meciuri pe teren propriu şi „să dea câteva lovituri decisive în deplasare". Ion Marin nu va putea conta, în meciul cu CS Otopeni, pe jucătorii Gerlem, Ben Teekloh, Şchiopu şi Vlas, toţi având probleme medicale. Partida dintre Farul Constanţa şi CS Otopeni, ultima a turului de campionat, se va disputa vineri, de la ora 18.00.

Turneu de pregătire în Turcia

Altfel, oficialii clubului au decis că jucătorii vor intra în vacanţă imediat după meciul cu CS Otopeni. Aceştia urmează să se reunească anul viitor, pe data de 7 ianuarie. De asemenea, s-au demarat discuţii pentru perfectarea unui turneu de pregătire în Antalya (Turcia), care ar urma să aibă loc în perioada 7-18 februarie, timp în care elevii antrenaţi de Ion Marin ar urma să joace cu echipe precum Vardar Skopje, Slovan Bratislava, Slavia Sofia, Spartak Trnava, FC Seul, Hajduk Split, Osijek sau Cernomoreţ Odessa. Vizita medicală se va desfăşura pe 22 ianuarie, la Bucureşti, la Institutul Naţional de Medicină Sportivă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii