Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:20 02 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Marinarii" reiau pregatirile la Constanta

ro

26 Jan, 2010 03:17 966 Marime text
farul.jpgLotul Farului se va pregăti două zile la baza proprie, urmând ca joi să plece spre Antalya, unde vor susţine cel de-al doilea stagiu de pregătire al iernii

După un prim cantonament montan, susţinut săptămâna trecută la Poiana Braşov, jucătorii Farului au primit două zile libere, urmând să revină astăzi la ora 14.00, la antrenamente.

„Marinarii" se vor pregăti marţi şi miercuri la Constanţa, joi fiind programată plecarea în cel de-al doilea stagiu de pregătire, în Antalya, unde au programate şi primele meciuri amicale. La antrenamentul de astăzi vor fi prezenţi şi cei doi jucători împrumutaţi până în vară de la Ceahlăul Piatra Neamţ - Dan Prodan (mijlocaş dreapta, 25 ani) şi Radu Doicaru (atacant, 31 ani) - dar şi portarul Dragoş Măcelaru (19 ani), transferat definitiv de la FC Snagov. Campania de achiziţii nu se încheie aici, conducerea grupării constănţene dorind acoperirea unor posturi care sunt încă deficitare, cum este cel de portar sau cel de fundaş central. Ultimul este descoperit după revenirea lui Paul Papp la FC Vaslui, împrumutul la Farul expirându-i la finalul turului. Totuşi, constănţenii au promisiunea patronului vasluian Adrian Porumboiu că, dacă nu va prinde un post de titular în trupa lui Marius Lăcătuş, internaţionalul de tineret va fi lăsat în continuare să joace la Farul. Preşedintele executiv al „marinarilor" Sevastian Iovănescu a avut o discuţie cu patronul formaţiei moldovene care i-a transmis că, dacă, după jocurile amicale din Antalya, Papp nu va prinde formula de bază a lui Lăcătuş, va fi cedat Farului pentru returul Ligii a II-a. Altfel, după stagiul montan în care antrenamentele s-au axat pe partea fizică, lotul pregătit de Ştefan Stoica va disputa la sfârşitul acestei săptămâni şi primul meci amical al anului. După cele două zile de pregătiri la Constanţa, „marinarii" vor pleca joi în al doilea cantonament în Antalya. Aici, Farul are programate şi câteva jocuri de pregătire. Programul primelor trei este deja stabilit, urmând ca până la placare sa fie definitivat. Astfel,duminică, 31 ianuarie, trupa lui „Mourinho" Stoica vor întâlni formaţia din Coreea de Sud, Gyeongnam, urmând ca două zile mai târziu să joace contra celor de la FK Sutjeska Niksic (Muntenegru, prima ligă, locul trei în sezonul trecut). Ultima partidă de verificare perfectată este pe 4 februarie, cu echipa din Serbia, Zork Napredak.

Împăcare cu suporterii

În altă ordine de idei, la sfârşitul acestei săptămâni, conducerea clubului dobrogean a fixat o întâlnire cu reprezentanţi ai grupurilor de suporteri. Astfel, clubul constănţean îşi doreşte revenirea lângă echipă a marelui public şi este gata să aşeze pe noi baze relaţia cu suporterii. „Sper ca suporterii să se întoarcă alături de echipă. Noi ne dorim din tot sufletul ca, împreună cu ei, să ne fie mai uşoară revenirea în Liga I", a declarat patronul Farului, Giani Nedelcu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii