Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:16 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lot intinerit la CVM Tomis

ro

11 Aug, 2010 02:35 1445 Marime text
cvmtomis.jpgFaţă de sezonul trecut, unul dintre obiectivele grupării de pe litoral este calificarea în ultimul act al Cupei CEV

La mai puţin de două luni înainte de reluarea campionatului, lotul vicecampioanei României, Club Volei Municipal Tomis, s-a reunit în vederea pregătirii pentru noul sezon competiţional.

După reunirea lotului, care a avut loc sâmbătă, echipa pregătită de rusul Viktor Sidelnikov a plecat la Buzău, acolo unde va susţine, până pe 21 august, primul cantonament al acestei veri. După acest stagiu de pregătire, formaţia constănţeană va participa la un turneu de pregătire în Rusia, la Sankt Petersburg, competiţie programată în perioada 30 august - 6 septembrie. Până la prima etapă a campionatului, programată pe 2 octombrie, CVM Tomis va mai participa la turneul de la Dej, pe 16, 17 şi 18 septembrie, iar cu o săptămână înaintea startului noului sezon echipa va mai susţine câteva meciuri de verificare. Echipa cu care CVM Tomis va pleca la drum în sezonul 2010-2011 este formată din 16 jucători. De remarcat este faptul că jumătate dintre ei au sub 25 de ani, confirmând dorinţa conducerii de a întineri masiv lotul. De asemenea, faţă de sezonul precedent, în lotul vicecampioanei se află nu mai puţin de 12 jucători noi: coordonatorii Sergiu Ilieş (revenit la CVM Tomis după un an petrecut la Remat Zalău) şi Marin Lescov, centrii Andrei Spânu şi Eduard Ocunschi, extremele Igor Merkushev şi Dmitrii Bahov, universalii Cristian Chiţigoi, Mads Ditlevsen şi Arvydas Miseikis şi liberoul Marcos De Oliveira. Din lotul aliniat în ediţia trecută de campionat au mai rămas doar centrii Radu Began şi Petrişor Macovei, universalul Mihai Dumitrache şi libero-ul Mihai Mihăilă. Astfel, tehnicianul marinarilor are la dispoziţie pentru noul sezon următorii jucători: căpitanul echipei, Radu Began, Petrişor Macovei, Andrei Spânu, Eduard Ocunschi, Sergiu Ilieş, Marin Lescov, Dmitri Bahov, Igor Merkushev, Mark Plotyczer, Alexandru Zahar, Cristian Chiţiogoi, Mihai Dumitrache, Arvydas Miseikis, Mads Ditlevsen, Mihai Mihăilă şi Marcos de Oliveira. „Pentru sezonul viitor avem o echipă aproape complet nouă. Trebuie să facem o echipă bună, astfel încât să obţinem rezultate mai bune decât sezonul trecut. Avem mult de lucru, iar pentru a reuşi trebuie să formăm un colectiv unit şi puternic, o formaţie care să joace foarte bine pentru îndeplinirea obiectivelor. În plus, prin joc şi rezultate trebuie să mulţumim şi suporterii Tomisului", a declarat antrenorul principal Viktor Sidelnikov pentru site-ul oficial al grupării constănţene. Ca de obicei, obiectivele pe plan intern rămân aceleaşi, câştigarea campionatului şi a Cupei României. În cupele europene însă, formaţia de pe litoral ţinteşte finala Cupei CEV.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii