Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:17 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gafe multe la finalizare

ro

15 Jul, 2002 00:00 563 Marime text

Minimum 15 ocazii de gol ratate, un penalty si trei bare, acestea ar fi caracteristicile unui meci disputat dupa doua saptamani de pregatire fizica * Golurile constantenilor au fost marcate de Cristocea # Urmatorul meci va avea loc miercuri, de la ora 20.00, cu Astra Ploiesti

Pregatirea montana a fotbalistilor de la FC Farul Constanta a continuat sambata cu disputarea primului meci amical al acestei veri. Elevii lui Petre Grigoras au intalnit pe Tricolorul Breaza, o echipa divizionara C. La capatul unei partide in care s-a cunoscut efortul fizic depus in ultimul timp datorita executiilor tehnice mai putin bune, FC Farul s-a impus cu scorul de 2-1, golurile "marinarilor" purtand amprenta lui Vasile Cristocea, care a evoluat pe un post mai avansat, cel de atacant. Tehnicianul constantean a surprins, de altfel, prin formulele de joc pe care le-a trimis in teren pe parcursul celor 120 de minute (doua reprize a cate 60 de minute fiecare). Astfel, din prima echipa au facut parte: Curca, Schiopu, Ad. Voicu, Vatavu, Balan, Lungu, Radoi, Senin, Zicu, Baltoi, Cristocea. Dupa pauza "unsprezecele" etalat de "Grig" i-a avut in componenta pe: Unchias, Abaluta, I. Barbu, Goian, Popete, Usurelu, Dicu, C. Mocanu, Chirea, Teican, Badescu. Chiar daca nu au jucat din cauza unor accidentari usoare, Vlas, S. Mocanu, Tanasa, Negru si L. Mihai nu s-au abatut de la programul de pregatire, antrenandu-se separat. Rugat sa comenteze prin telefon evolutia echipei in acest prim meci, principalul Petre Grigoras ne-a declarat: "Partida a fost una buna. Am apreciat efortul depus de jucatori, dar, fiind primul meci, au aparut - normal - si executii care au lasat de dorit. Astfel, am avut vreo 15 ocazii, am ratat un penalty si am trimis de trei ori mingea in bara".

S-a schimbat programul de pregatire

"S-a schimbat programul", ne informa ieri, in premiera, antrenorul Petre Grigoras vizavi de meciurile pe care FC Farul le va disputa in urmatoarele zile. Astfel, miercuri, de la ora 20.00, pe terenul Astrei Ploiesti, constantenii isi vor aduce aminte de lumina reflectoarelor intr-o partida cu divizionara A. Apoi joi, de la ora 18.00, pentru a se incerca evitarea cat de cat a caldurii, "marinarii" vor sustine un alt meci, cu Tractorul Brasov, anuntat initial pentru miercuri, de la ora 17.00, iar sambata, de la ora 10.00, cu o ora mai devreme decat se stabilise initial, inainte de a se intoarce spre Constanta, "alb-albastrii" vor sustine un meci amical cu Petrolul Ploiesti.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii