Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:27 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul - Astra II Giurgiu, mâine, ora 11.00 "Toată lumea îşi doreşte să ne învingă"

ro

11 Mar, 2011 02:12 1351 Marime text
fcviitorul.jpgÎnainte de acest joc, FC Viitorul ocupă locul 5 în clasament, cu 25 de puncte, în timp ce giurgiuvenii sunt pe 7, cu 22 de puncte

Divizionara secundă FC Viitorul Constanţa va juca mâine, de la ora 11.00, la Ovidiu, în compania formaţiei Astra II Giurgiu, într-un meci contând pentru etapa a XVII-a a Ligii a II-a, Seria I.

După remiza înregistrată la Constanţa pe terenul Farului, formaţia de pe litoral vrea să obţină mâine prima victorie din acest retur. Adversara constănţenilor este Astra II Giurgiu, echipă care a pierdut într-o manieră categorică etapa precedentă, pe teren propriu, în faţa celor de la Dinamo II, scor 1-4. Chiar şi în aceste condiţii, tehnicianul de la FC Viitorul, Cătălin Anghel, se aşteaptă la un joc dificil împotriva echipei antrenate de Constantin Gache. "Orice meci pe care îl disputăm ne arată la ce nivel suntem. Am analizat problemele din meciul precedent şi sper să arătăm mai bine decât în prima etapă a returului. Astra II Giurgiu este o echipă solidă, cu un antrenor foarte experimentat - profesorul Gache, o echipă care în ciuda faptului că a pierdut pe teren propriu în etapa precedentă nu a făcut un meci slab. Cu atitudine şi concentrare maximă, sunt convins că putem obţine cele trei puncte", a declarat tehnicianul constănţean, care nu se va putea baza la meciul cu Astra pe patru jucători importanţi din angrenajul echipei: Evdochim, Hertu şi Banoti (toţi trei accidentaţi) şi Cristocea (suspendat pentru cumul de cartonaşe). Totodată, Nazîru, Călin şi Pantelie acuză şi ei probleme medicale, însă vor fi recuperaţi până la ora jocului. "Chiar dacă ne vor lipsi câţiva jucători importanţi, avem un lot numeros şi echilibrat valoric, astfel că oricine va intra pe teren va face faţă cu brio. În orice caz, ne aşteaptă un joc foarte dificil, pentru că Astra II va primi 6-7 jucători de la prima echipă. În plus, au şi motiv de revanşă după ce i-am învins în tur, astfel că vor dori să ne învingă", a spus şi fundaşul Ionuţ Larie.

Mai mulţi juniori în lot

Antrenorul Cătălin Anghel a mai precizat că pe parcursul acestui retur, tot mai mulţi jucători de la grupele de juniori ale Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi vor debuta în eşalonul secund: "Veţi vedea că, uşor-uşor, în acest retur vor debuta în Liga a II-a jucători de 17-18 ani. Nu-i vom arunca în luptă de dragul de a-i debuta, ci randamentul lor din antrenamente ne va obliga să facem acest lucru. Sper ca toţi aceşti tineri să aibă evoluţii bune şi să ne forţeze să-i titularizăm în continuare. Toate meciurile pe care le vom susţine vor fi foarte dificile, pentru că acum toată lumea îşi doreşte să învingă pe FC Viitorul. Asta înseamnă că suntem o echipă puternică şi doar valoarea noastră a făcut ca lumea să-şi dorească să ne învingă". Meciul dintre FC Viitorul şi Astra II Giurgiu este programat sâmbătă, de la ora 11.00, pe stadionul din Ovidiu, şi va fi arbitrat de o brigadă formată din Radu Petrescu (Bucureşti), ajutat la cele două margini de Claudiu Florea (Piteşti) şi de Petre Geambazu (Buşteni).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii