Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:42 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Farul joacă astăzi un nou amical la Constanţa

ro

06 Aug, 2011 00:29 1410 Marime text
farul.jpgDupă remiza cu Săgeata Năvodari, scor 2-2, FC Farul va disputa, astăzi, un nou joc de verificare în compania formaţiei din Liga a III-a, CS Eforie.

Cu două săptămâni înainte de startul noului sezon din Liga a II-a, formaţia pregătită de Marian Pană va disputa cea de-a şaptea partidă amicală din această vară, urmând să întâlnească, de la ora 11.00, pe stadionul Voinţa din complexul sportiv Badea Cârţan, pe CS Eforie. Dacă după amicalul cu Săgeata, antrenorul „marinarilor" Marian Pană a renunţat la nu mai puţin de zece jucători, lista plecărilor s-ar putea completa astăzi cu alţi componenţi din lotul actual. „Am vazut la meciul cu Săgeata potenţialul echipei în ansamblu şi se pare că suntem din ce în ce mai compacţi şi putem să alergăm din ce în ce mai mult. Deci, ca o concluzie generală, suntem pe drumul bun. Nu vreau să mă impresioneze niciun jucător, vreau să formez o echipă care să poată să lupte, aşa cum au încercat cu Săgeata", a declarat Marian Pană.

În schimb, pentru CS Eforie, partida cu Farul va reprezenta un ultim test şi cel mai util, înainte de partida din faza a doua a Cupei României, contra formaţiei Dunărea Călăraşi. Meciul este programat să se dispute marţi, de la ora 17.30, pe terenul formaţiei pregătite de Gabriel Şimu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii